-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
N@idia
őstag
válasz Garada #31206 üzenetére
Már jó most már működik! Eddig nem volt ilyen gondom,hogy elmegy csak úgy a net.Mindenesetre érdekes volt,de legalább nem buktam a skillt meg a score-t és sikerült vissza hozni a K/D arányomat 1.03-ra 0.96-ról durván 3 óra alatt
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kovsol
titán
válasz Garada #32145 üzenetére
Race Driver: Grid se volt nagyobb tartalommal ellátva, és mégis az egyik legjobb autós játék szerintem.
May the Force be with you!
-
tarti19
senior tag
válasz Garada #32884 üzenetére
GTA is szintén zenész.
Ott is belepörgetsz xy órát s utána nem játszol vele. Szerintem a random kóborlásnak csak egy ideig van élvezeti értéke. Igaz itt bőven 50 óra felé lehet menni, ami ugye nagyon nem kevés. Ezért szeretjük ezt a játékotPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
-
Csillag01
aktív tag
válasz Garada #33338 üzenetére
Ja. Mar mi a feneert nem birtak egy off opciot is bele upgradelni? A masik dolog ami meg nagyon kaki a kontrolleren a tolto csatlakozo. Nem tudom ki volt az az analfabeta aki tervezte de hogy nem vizszintes az 100% es ha bedugom a telom toltojet egyszeruen nem lehet az asztalra tenni h ne feszuljon a kabel...nevetseges mekkora hulye volt aki tervezte.
Asus Rog Phone 6
-
n000rbi
senior tag
válasz Garada #33349 üzenetére
Egyértelmű, de mint tudjuk szinte egészen a megjelenés előttig úgy volt, hogy minden géphez alapból jár kamera, tehát eleve nem is tervezték máshogy. Aztán a verseny miatt kivették a kamerát a pakkból, hogy olcsóbb lehessen a gép, a kontrolleren meg nyilván már nem változtattak.
-
Madwe
nagyúr
válasz Garada #33520 üzenetére
Nem a DC-n, hanem a ps-en múlik a támogatás. PC is hasonló helyzetben van pl. Ezeket a kormányokat támogatja hivatalosan a ps.
Logitech részéről már hónapok óta megy a "dolgozunk az ügyön" terelés. No meg folyamat egymásra mutogattak eddig sonyval, de legalább már tesznek érte valamit - elvileg...
Amúgy nagy valószínáség miatt a drága hackerek miatt került bele ez a chip, ahogy pl a miatt nem lehet zenét másolni sem a psre, csak usbről lejátszani - ha nem tudsz rá adatot másolni, nem tudod feltörni alapon rohadjon meg az összes warezoló barom aki miatt mindig a fizető réteg szív...
-
addikt
válasz Garada #33979 üzenetére
Én hol monitoron (27") hol tv-n (40") játszok, hdmi elosztóval megoldottam, fps-t monitoron tolok, minden mást tv-n. Mire vagy kíváncsi? Van a monitoron fejhallgató kimenet aztán így a hanggal sincs gond.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz Garada #33983 üzenetére
Fpst én is monitoron tolok (1ms lag), minden mást projektoron (30ms lag). A hangot egy sima jack fülessel ki tudod hozni a kontrollerből ha nem akarsz erre költeni, így telefonfülestől kezdve 2.1-es jackes hangfalig bármire rákötheted. Vagy ha van a monitoron is jack kimenet, akkor azt s nem vagy kábelhez kötve. Én egy sony gold wireless headsetet használok monitorhoz (+projektorhoz ha vannak körülöttem pihenni vágyók, amúgy 5.1-et optikaival)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- OpenWRT topic
- Fujifilm X
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest