Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Kicsit le kell, hogy romboljam a Braun körül kialakult képet.
    Pár hónapja áttértem a körkésesről egy Braun 7 760-ra. Jól teljesített, ezzel nem is volt gondom, de egy ideig szoknom kellett a rezgőkéses használatát a körkéses után.
    Nagyon szépen vágott, de az ádámcsutka körül picit mindig meghagyott, nem volt vészes...de mégis. Ott sehogyan sem tudtam teljesen simára borotválni. Összesen ennyi a negatívum amit elmondhatok róla. A tisztítóállomása is jó dolog és kényelmes is.
    Ennyit az előzményekről.
    A vőm karácsonyra kapott egy Panasonic ES-LT71-S borotvát. (nem tőlem)
    Ehhez is van tisztítóállomás. Tegnap voltunk Náluk vendégségben és előzetesen megbeszéltem, hogy kipróbálnám ha megengedi. Megengedte. Nem is borotválkoztam meg elinduláskor itthon ez miatt, így egy napos borostával mentem vendégségbe. Braunnal is naponta borotválkozom. Nagyon meglepődtem a végeredményen pozitív értelemben mert nem ezt az eredményt vártam.
    A Braunnal nálam 8-9 perc körüli egy borotválkozási idő. Ennél elég volt a szűk öt perc! Bár magasabb fordulaton (13000) dolgozik a motorja és a hangja is "vékonyabbnak" tűnik, de én úgy vettem észre, hogy mégis csendesebb, mint a Braun 7-es tízezres fordulatú motorja. A feleségem szerint is aki naponta hallja a Braunt. Az ádámcsutkám körül, ahol a Braun picit mindig meghagyott, és sosem hozta le 100%-ig, ott is tökéletesen simára levitte a pana! És van egy nagyon jó és hasznos funkció is benne, ez pedig az ultrahangos tisztítási mód. Ha 3 másodpercig folyamatosan nyomva van tartva a bekapcsoló gomb akkor beindul ez a tisztítás és 20 másodpercen keresztül tart. Kíváncsi voltam erre a tisztításra, és a hatékonyságára, ezért először hagyományosan folyó csapvíz alatt lettek kitisztítva a kések/sziták majd utána még ezzel az ultrahangos tisztítással is. Ezzel még jött ki belőle kosz elég szépen. Úgyhogy hatékony és jó ez a megoldás. Kár, hogy a braunban nincs ilyen.
    Összegezve; - Bár csak egy alkalmam volt kipróbálni, de én ezt a panát a braun7-eshez viszonyítva jobb borotvának érzem/tartom. És ez az ES-LT71-es borotva a Panasonic palettán nem is a felső kategória, mint a Braun 7, csak a felső közép!

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák