Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyemipapa

    senior tag

    válasz nintendo #10796 üzenetére

    Csak halkan és óvatosan jegyzem meg, annak kapcsán, hogy egy világmárkát fitymálsz le, én kb. 8 éve használok egy Philishave HQ8870 borotvát, kétnaponta használom, a mai napig kifogástalanul teszi a dolgát, még az akkuja is 10-15 borotválkozást bír, a kései is jól vágnak. Egyedül a töltóvezetéke öregedett el, tört meg, szigszalagozgatni kellett több helyen
    Azért, mert te kettővel is megjártad, max annyit mondhatsz, neked nem jött be, de gondolom abban egyetértünk, hogy borotvamárkákban a Braun, Remington mellett a Philips is világszerte elismert márka és minőség.
    Csak hát kinek a papné, kinek a lánya.
    Lehet, autómárkákat is lefikázni, mert valakinek nem jön be, de a minősítést a használók vásárlási határhajlandósága szabja meg, nem x vagy y egyéni tapasztalatai.

    És én is azt a nézetet vallom, hogy borotvát sem "befektetésnek" vesznek az emberek, ahogy pl. telefont sem, és csak azért, mert még működik, az emberek többsége utóbbit is lecseréli átlagban 2-3 évente, egyszerűen mert a technológiai és képességbeli fejlesztések miatt elavulnak.

    Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák