- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz rootkiller #7401 üzenetére
kösz, az egész család nevében!
(mellékesen ha szar valami és mi nem tudjuk megcsináltatni akkor azért idővel megszoktuk nézetni szakival is )
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
m3tr0
őstag
Hát azért kezit' csókolom ez nem így van ám...!! Attól, hogy valaki nem viszi szervizbe az autóját azért, mert 4 téli kereket kell lecserélni 4 nyárira, attól még nem törvényszerű, hogy csak hétvégén vezet és "kocasofőr" meg még sose nem ment 130-nál gyorsabban.
Én meg azokat nem értem, akiben még annyi sincs, hogy ezt megcsinálja...Jó persze, ha gumit kell cserélni akkor más tészta, de ha felnistől lehet cserélni, akkor miért adjak ki több ezer forintokat fölöslegesen.
Jó tudom, mert ha én csinálom, akkor van az, hogy megszakad a csavar menete meg ilyenek. De már ha 5 -ször lecseréltem és csak hatodjára akadt gond, akkor lehet a szakinál is megtörténik és mégsem én voltam balf*sz.Szóval jó annak, akinek az egy félnapos program,hogy " há elviszem a gépet a szerelőmhöz felrakatni a 18 colosfelnit nyári gumival" de nehogy már én legyek a "kocasofőr", ha otthon megcsinálom ugyanezt.
Písz.
-
DeadMeat
nagyúr
én is igy csinálom,mármint nem viszem centíroztatni,és nem ráz Ill de mert meégettem a féket és 120 körül ha fékezek ráz
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
rob210
nagyúr
Na azért ez így nem igaz teljesen, de látom már mások is kifogásolták.
1 én sokat vezetek, 2 magamnak szoktam cserélni a kerekeket.
3 ha gond van szervízeltetek, de feleslegesen nem viszem el a kocsit szerelőhöz.
4 az autóm 180 ig bírja de azt ki is húzattam belőlle igaz csak egyszer.
Nekem szükségem van a jogsimra tehát autópályán sem megyek 130 felett.
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
- Eladó egy Roidmi F8S S1 SPECIAL EDITION vezeték nélküli porszívó
- BOSCH CONTROL CT 100 WIFI-S SZABÁLYZÓ
- TROTTEN munkaasztal áron alul eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest