- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz Kazimír #1905 üzenetére
Nem olyan régen nekem is elszállot a rendszerem mint a páva, a teljes tartalommal eggyüt. Ha nem formázol, és másolsz rá adatokat, akkor elméletileg egy hozzáértő szakember, ki tudja menteni az adataidat, arra alkalmas szoftverrel.
Nekem csak három és fél évnyi fotómat mentették meg az enyészettől. Szóval jobb nem birizgálni és szakértőre bízni a dolgot.Tudom utólag könnyű okosnak lenni, de: biztonsági mentés, biztonsági mentés, biztonsági mentés...
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Latitude
aktív tag
Hali t_a_m_a_s és Mindenki!
Köszönet az értékelésért! Egy kis segítség Szten Kolléga képének megfejtéséhez! Én sem magamtól tudom raVasz kollégától. De most jut eszembe, van aki még nem értékelt, annak ne lőjük le a poént. Ha érdekel t_a_m_a_s a megoldás privátba megírom . Amúgy, kedves Szten naaaaaaagyon király lett a fotó. Grat.
-
Latitude
aktív tag
Hali Szten!
A képet kézből lőttem. Egy speciális légzéstechnikát fejlesztettem ki hozzá, a tibeti buddhista szerzetesektől eltanult technikámon alapul . Hogy valóban balra dől-e azt nem tudom megmondani, mivel a perspektivikus torzulás miatt nincs egy árva függőleges vonal se benne amihez biztosan viszonyíthatnék. De lehet, hogy igazad van. A fehér egyensúly valóban elmászott, de azért nem bántottam, mert így ad egy különleges hangulatot a fotónak, ami nekem tetszett. Köszönöm az értékelést.
-
Latitude
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #1977 üzenetére
Hello t_a_m_a_s!
A személyes talit már tényleg össze kellene hoznunk... Jó kis HDR-t (amihez nem árt ha 3 expo van, de anélkül is megoldható) pedig megpróbálom majd csak legyen egy kis szabad időm. Erre az álló fotóra meg PS-elek egy két bárányfelhőt , és mindjárt tök izgi lesz! Amúgy ez tényleg klisésebb lett.
-
Latitude
aktív tag
válasz eastsider #1978 üzenetére
eastsider: A klisé dologgal kapcsolatban (az értékelések után) én is sokat gondolkodtam. Kép szerkesztési hiba, vagy klisé? Azt hiszem Egy középre helyezett téma inkáb tekinthető képszerkesztési hibának, de néha az teszi érdekesebbé a képet . Hmmm. Ezen még elmélkedek.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok!
Én is nagyon köszönöm az értékelést mindenkinek. Sajnos a forma témakörből most úgy tűnik kimaradok. Nem baj majd legközelebb. Viszont ha lesznek képek, majd beszállok az értékelésbe.
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az értékelést. A kép Münchenben készült, egy híres neves boltban, a Dalymary-ben. Ezren vannak mindíg bennt leginkább túristák, de a helyiek is imádják. Néhol mozdulni sem lehetett a tömegtől. Ha megpróbáltam volna állványt használni, szerintem még most is a német rendörségen ülnék, emberiség ellen elkövetett bűntett miatt. A fehér egyensúly nem mászott el, valóban ilyen színek uralkodtak a boltban. A képet lehet, hogy vághattam illetve igazíthattam volna, de az idő sürgetése miatt ez elmaradt.
Üdv Mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs