Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz Qorthral #1985 üzenetére

    "...jól mutatja az érdeklődést..."

    Valószínűleg tőled várta a választ, mint ahogy mindenki más is, mivel az utolsó hozzászólások mind-mind neked szóltak, miután közzétetted a végeredményt, megköszöntük a játékot, de erre sem reagáltál, kvázi te sem voltál jelen, akkor tőlünk mit vársz? A szezonnak vége, nincs semmi új tartalom, mivel kellene még szétoffolnunk a topikot?
    Tisztában vagyok/vagyunk vele, hogy nem kis erőfeszítésed és munkád van benne, ezt tiszteletben tartjuk, de ha nem kérsz a segítségünkből, csak magadra számíthatsz, mi meg azt kapjuk, amire éppen időd van, ha nem vagy itt, mi hiába vagyunk itt, pláne ha nincs semmi történés a játékban. Kicsit azt érzem, hogy mindenáron azt akarod bemagyarázni magadnak, hogy nincs értelme folytatni, ez a te döntésed, amit nekünk tiszteletben kell tartani, bárhogy is lesz, de az biztosan nem fogja lelkesíteni a játékosokat, ha azt látják, hogy téged sem érdekel a dolog.
    Én csak a véleményemet írtam le, bárminemű rossz szándék nélkül, továbbra is szurkolok, hogy játszhassunk jövőre is, és továbbra is felajánlom, hogy segítek, ha szükséges, bizonyára nem vagyok egyedül ezzel.

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák