-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
neked elvileg semmibe sem fog kerülni (ha csak nincs devizaváltás, akkor ha a paypal vált, még lehúz tőled 2-3%-ot), a fogadótól fog még 4%-ot lehúzni.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
ha kártyáról megy akkor állítsd át a paypalos váltást bankos váltásra, az olcsóbb.
[link]Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Hintalow
senior tag
Ez alapján csak akkor van díj, ha a tranzakciót kapcsolt bankkártyával csinálod.
Tehát ha elötte felutalod az összeget a paypal egyenlegedre, akkor elméletileg a paypal nem-túl-jó árfolyamán történő váltáson kívül nem lesz költség (leszámítva az esetleges banki utalási díjjat, ha van)Lehet még szó "cross border fee" -ről, de nem tudom, hogy ez mikor, és melyik félre alkalmazandó, erre (és minden költséggel kapcsolatos kérdésre) itt van a válasz, de ember legyen a talpán, aki egészében átlátja, hogy mi a dörgés
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
axioma
veterán
Jaaa, en azt hittem tul keveset terheltek. Az szokott lenni. Az a 336 az siman lehet hogy akkor volt a kartyatarsasagi, es annal joval tobb lesz a valos. Ilyen atutalasi atmeneti terhelest en me'g nem lattam, de lehet hogy ezzel meg direkt onvedelembol fole lonek, nem tudom.
Az tuti hogy a konyvelesi ertek szamit, addig csak valami tajekoztato adat, meg a rendelkezesre allo egyenleged nagyjabol korrekt szinten tartasa miatt kell valami atmeneti atvaltassal levonni addig is. -
maj-viktor
őstag
2-3nap arra a bankkártyára (bankszámlára megy vissza), amelyik hozzá volt csatolva - amiről fizettél... (vagy újabban nekem volt, hogy PayPal egyenlegre ment vissza, de az instant megjelent ott - hosszabb refund esetén 1-2hó+)
Bankkártyára megy vissza, nem bankszámlára... mármint ha nincs beregelve bankszámlád (azaz nem withdrawoltál), nem para, mert bankkártyára megy vissza (és így a bankkártyához csatolt bankszámlára)
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest