-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Sziasztok,
nemrég többen is írtátok, hogy 1-es fokozatban, induláskor rángat az autó. Én is ezt tapasztalom, főleg esős időben, illetve hideg motornál. Született-e erre már valamilyen magyarázat. Tegnap volt egy gyors átvizsgálás , bakok rendben vannak, meleg motornál nem is volt gond. Z14XEP Astráról van szó."Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz realmadrid #42186 üzenetére
Köszönöm, ettől tartok. Abban viszont nem vagyok biztos,hogy a rossz kuplungkezelés okozza. Érdekes ez a hideg-párás idő , az ember akkor is úgy kezeli a pedált mint máskor. Eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, de most már zavaróvá vált. Mint említettem volt egy gyors műszaki átvizsgálás egy szervizhálózat műhelyében, ott azt mondták Opeleknél előfordul, de amúgy próbakörnél nem tapasztaltak semmit. Néhány hónap múlva úgyis szakszerviz, megemlítem, nem szeretném, ha rám sóznának feleslegesen valamit, ezért érdeklődöm.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz realmadrid #42186 üzenetére
Bár, ha nálad ezzel megoldódott a dolog,akkor nem nagyon van kérdés. Mondjuk az sem mindegy,hogy mit cseréltek, cakumpakk mindent, kinyomócsapágy, stb., vagy például csak tárcsát.
-
donbig
tag
válasz realmadrid #42202 üzenetére
Köszi, kivillogtatom, ez nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic