- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Női fenékbe bezzeg mehet , mi?
Bolond véleményével egyetértek.
Fehérholló : nem tudom, én őket (transzneműek) is meg tudom érteni. Baromi nehéz lehet nekik. Meg azoknak is , akik úgy érzik férfiként, hogy ők nők, vagy nőként , hogy ők férfiak.Bevallom, néha nekem is volt már olyan gondolatom , hogy ez utóbbi csoportba tartozom, bár a külső nemi jellegeim nem erről árulkodnak
Elmorran: szerintem van olyan szitu is, amikor magától van olyan, amit te művinek hiszel...
Vagy nálatok nem tanították az XXY kromoszómás emberkéket?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Lehet, nekem is innom kellett volna mielőtt lefekszem.
Ebédeltem finom székelykáposztát. Az is lehet, hogy teli gyomorral könnyebben elaludtam volna.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Str8 sk8r
őstag
...remélem nem sérültél...télen mindig akadnak "birkák", akik nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy csúszik...tegnap elmentünk vásárolni, kb 20+20 perc az út, de ezalatt kb 100 szabálytalankodást láttam, amit rendőr is büntetni szokott(tiltott parki,záróvonal,index hiánya)... ...nem veszik komolyan a Közlekedési REndSZabályokat...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
nagyúr
tegnap jöttem ki este 6-kor a tesco-parkolóból, jobbról előzött egy kivilágítatlan pözsó. Este, sötét volt. kb. fél másodpercen múlt, hogy nem váltottam sávot, mert abszolút nem látszott...
esett az eső, a kocsi párásodott, sötét volt, szóval ideális látási viszonyok, ő meg kivilágítatlanul jön...
Amúgy egy átlagos napon, amikor elindulok itthonról, mindig már az első 500 méteren akad majdnem egy-két koccanásom, mert az őrülteknek fogalma sincs arról, hogy mi az a jobbkézszabály...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
venember83
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Nem néztek rád furcsán a munkatársaid?
BE Azt a toleráns mindenit! Méghogy kinek-kinek a vallása szerint?!
Neked és minden erre tévedőnek kellemes ünnepeket!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
Én szeretném, évek óta nem éreztem igazi hideget, már hiányzik.
Mi nagyon lightosan ünnepeltünk pénteken, elmentünk bowlingozni páran, lement pár sör 3-4 óra alatt, közben dobigáltuk a golyót, ki erre, ki arra. Kellemes időtöltés volt, de semmi több. Annak viszont örülök, hogy ilyen jó munkahelyi légkörbe keveredtem.
Napi kínzó kérdés: Most rohanjak ajándékért, vagy holnap reggel induljak el korábban? Hmm... Lehet elindulok most, biztos ami sicher.
Azt hiszem, hogy elfogytak a mélynyomóból a mély hangok. Mondjuk sok éves cucc, várható volt. Majd jövőre csere lesz. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
-
ngabor2
nagyúr
én is hasonlóan "jártam", szombat délelőtt 4 körül adtam fel egy rendelést, 9 körül jött a befizetendő cuccról az infó (mennyit, hova, milyen kóddal), befizettem a bankaba személyesen, tegnap délelőtt 9 fele már itt volt a cucc.
úgy tűnik, egyre inkább rájönnek a webáruházak, hogy a gyorsaság sokat számít.
-
pohár
félisten
Komoly
Nekem a csütörtök éjszaka rendelt parfümöt hozta a futárbácsiMellesleg milyen cipőt vettél??
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
Én ilyet vettem pár napja hervisben,18 ezerről volt leárazva 6ra.
Amúgy jajj nagyon pörögnek a napok, szakdolival meg még sehogy sme állok, esmi ajándéka sem ért még ide
Nolf: vidd vissza, 6 hónap gari mindenképp jár, vagy visszaadják a pénzt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
Jó kis cipellő
Mondjuk nekem a Puma és az ART a téli-nyári kollekció
Pumából van kettő is, egyiket 10, másikat 13k-ért vettem, és mind 25k amikor felkerül a boltok polcaira
Mondjuk az ART-omat nem kedvezményesen vettem, ki kellett csengetnem érte 30k-t...Hello Str8!!!
Milyen volt az estéd?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
úgy tűnik nem az a gond, hogy nyitva van e vagy sem, hanem hogy van e vagy sem..
ez kéne s.o.s....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ngabor2
nagyúr
viszont nem egymás után jött a 2 hsz-od, nem 1-2 szavasak voltak, nem csinálod rendszeresen, valamint szereted a sört és a vízipipát. úgyhogy banveszély egyelőre nem fenyeget
jó étvágyat az ebédelőknek, én most végeztem vele. durumtészta carbonara-szószos csirkemellel. finom volt
-
-
kételkedem
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest