Hirdetés

Aktív témák

  • föccer

    nagyúr

    Nekem nagy mázlim volt a tegnap estével:

    Kedvesem pont tegnap volt Budapesten. Természetesen a hajóval együtt. Megbeszéltük, hogy este fél kilencre végez a szobák esti szervizelésével, és akkor találkozunk a hajó elött, és felsétálunk a Szabadság-hídhoz. Nem mehettünk messze, mert 220-kor indl a hajó pozsonyba. Ott voltam 1/4 9-re. A tömegtől alig találtam meg a ponton-ra vezető rámpát. Lemegyek, egész közel a hejóhoz, hogy Én legyek a legközelebb, hogy mikor zsuzsus kijön, akkor biztosan ne kerüljök el egymást.

    1/2 9: sehol

    8:35 kezd északról beborulni az ég.
    8:40 villámok a Sándor palota mögött. Megjegyzem magamba, hogy itt kib@szitt nagy vihar lesz. Eldöntöm, hogy nem megyünk ki a hídhoz, ha esik, akkor legfeljebb csak Én ázom el amikor mgyek hazafele.

    8:45 megjön a kedvesem: 'Bocsi, egy kicsit elhúzódott a szervíz, mert az egyik vendég variált'. Mi lenne, ha itt maradnánk a hajón, mert nem fogunk odaérni. Rendben mondtam én, legalább ebböl nem lett vita.

    9:00 Percre pontosan kezdődik a tüzijáték.
    9:01 Feltámad a szél
    9:05 Elkezd csöpögni az eső <mi fent voltunk a hajó fedélzetén> Modom kedvesemnek, hogy megjött a vihar, nyomás le a fedélközbe. Válasz: maradjunk még. Álljunk be az árnyékoló alá. Jó.
    9:08 Brutálisan felerősödik a szél, és elkezd ömleni az eső. -> Menekülés a fedélközbe.

    Bentről néztük, hogy a fedélzetről hogy takarít a szél: székek, napágíak úsztak a vízben. Látjuk a pánikoló tömeget akik menekülnek a petőfiről.

    Amire elcsendesedik a vihar, addigra vége a tüzijátéknak. Elkötik a hajót a mólóról, az eső még mindig esik. Azt mondják, hogy még kikötnek az5 mólónákl vámellenőrzésre. Amire kikötünk, addigra teljesen elált az eső.

    Hazafele menet nézem az utcát, nézerm az embereket. Bemegyek a Westend-be. Valaki a férfi mosdóban a zokniát szárítja. Ő 280 km-utazott, hogy megnézze a tüzijátékot.

    A 14 vili még nem jár. Szerencsére nem szakadt a felsővezeték, csak ráesett néhány faág. 5 perc várakozás, és már mehetünk is.

    üdv.: föccer

    Építésztechnikus. Építőmérnök.

Aktív témák