Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Pontosan!Most otthon volt éppen egy ilyen történet... fényképezkedtünk egy párat a haverokkal két másik barátom az pont ilyen 80Kgos srác.Feszítettem egyet a képen,az elkészült képet nézegetve azt mondták a többiek,soha többet nem kerülhetünk egy képre,főleg úgy nem hogy tolok egy jobb bicepszet... Szétröhögtük magunkat a képeken,hogy úgy néztek ki rajta mint a ropik...Mondtam nekik rögtön,hajrá facebook... ezek meg rögtön,náááááá hülye vagy,hogy nézünk mi ki ezeken...
Az asszonnyal is érdekes egy képen lenni, ö vagy 160cm meg 52Kg,én meg 187 és 110Kg...ráadásul egy üveg sörért nem mehet le flekó nélkül pedig 28éves... Még azt csodálom,hogy eddig senki nem mondta,hogy a lányom...
Azt ne tudd meg,hogy én már hány órát töltöttem különféle boltok női cipő részlegén,ja meg én torna drokón kivül nem nagyon vehetek fel mást,vagy ha igen annak nem lehet egy centinél vastagabb talpa...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Opel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest