Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Adott egy ASUS GL553VE laptop, i7-7700HQ procival és GTX 1050 Ti videokártyával.

    A laptop már-már kicsit elavult, ezért vérfrissítésként újrapasztáztam MX4-el, meg tettem bele egy 500GB-os Crucial P1-es M.2-es NVMe PCI-e SSD-t, a meglévő 1TB-os HDD mellé.

    A rendszert újratelepítettem, hiszen a HDD-n volt. Azt formáztam és a vacsi új SSD-re ment a Windows.
    Ez így szép és jó, működik tök jól az SSD, Windows telepítés megvolt, frissítés, driverek, minden, viszont ezt követően elkezdett egy olyan csinálni, hogy random lemegy a gép alvó állapotba. Tehát megy-megy, majd képernyő elmegy, billentyűzet még világít egy ideig, ilyenkor a ventilátor is megy még, majd látszólag leáll. Bekapcsolás után viszont nem “elölről” kezdi az indulást, nincs ASUS logó meg semmi, hanem egyből bejön a Windows Helló felület, ahol tudod nyomni a felhasználó, majd tovább hogy belépés. Igen ám, de miközben ezt megtenném, újra elmegy minden ugyan azon a módon ahogy először. Ha nagyon gyors vagyok talán visszajutok az asztalra, de nem is ez a lényeg, hanem hogy visszakapcsolás után kb. 5-15 másodperc és megint kikapcsol. Megint világít még a billentyűzet, pörögnek a ventik és leáll. Megint bekapcsolom, megint a Windows Hello-hoz dob megint leáll ugyan úgy. Ezután egy végtelen hurokba kerülök így. Egyetlen kiút hogy miután bekapcsolom és elindul, egyből hosszan nyomom a kikapcsoló gombot hogy álljon le teljesen. Ezután eltudom indítani, bejutok az asztalra, majd megint kikapcsol és megint bele kerülök a Windows Hello-s végtelen hurokba. Tehát lényegében használhatatlan a gép.
    Esetleg nem kompatibilis az SSD? Vagy mi a francért csinálja ezt?! :W

    Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget és mindent! :R

    Üdv.
    Dávid

    10+ éves Prémium! tagság, 1400+ pozitív és 0 negatív értékelés. Megbízható, rugalmas, precíz, gyors, aktív és csalódásmentes üzletfél! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Új hozzászólás Aktív témák