Hirdetés

Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Most akkor a lánc miatt elbizonytalanodtam:)
    De a 29 szál az marad, és nem személyesen, hanem futárral.
    Hadd keressen ő, ha beszélni akar velem.

    Ami aggaszt: kedd óta ki van kapcsolva a telefonja. Egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni, nem csak engem, hanem a világ többi részét is kizárja magából.

    Régebben, ha veszekedés volt mindig hozzám vágta a telefonját (tőlem kapta), vagy hívta vmelyik haveromat, hogy majd mikor tudnak találkozni, hogy odaadja neki a cuccaimat.
    Most ez nem volt, csak 2hete szombaton (a szakítás utáni napon) hívta az egyik haveromat,de az lerázta. Mondtam is a többi haveromnak, hogy ha ilyennel keresné meg őket, akkor rázzák le, de szombat óta nem keresett senkit.
    Tehát nem adja vissza a dolgaimat (nem mintha kellenének nekem, csak ez nála ilyen szokás veszekedéskor), meg nála van a gyűrű. Ha utál és többet nem akarna látni, akkor azt is visszajuttatná hozzám, nem? Még ha nem is hétköznapi módon adtam oda neki.

    A másik meg, hogy kb miattam van összeveszve és hadilábon az egész családjával, mert kiállt mellettem és a kapcsolatunk mellett két és fél évig.
    Aztán hirtelen így feladja?
    :S:S:S:S

    Szóval nem tudom, egy részről kezdem elhinni, hogy tényleg vége, más részről meg nem!
    Főleg, hogy a barátaim azt mondogatják,hogy majd lenyugszik..
    De hogy még mindig mérges legyen, majdnem egy hét elteltével..

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Aktív témák