Hirdetés

Aktív témák

  • Thusor

    őstag

    válasz tildy #24920 üzenetére

    Hát igen, nem nagyon tudok kiigazodni rajtuk :$

    Én se vagyok künnyű eset, ezt jól tudom. De a barátnőm nagyon könnyen megbántódik, és már tényleg ott tartok, hogy semit sem merek neki mondani mert már attól félek hogy mikor harapja le a fejem, és durcizik be újra.

    Volt egy olyan eset a vizsgaidőszakban, hogy nagyon sokat tanult éjjelbe menőleg, így ki is fáradt. Szerettünk volna együtt lenni a vizsga utáni napon de annyira elfáradt, hogy már MSN-ezés közben is elaludt, így azt tanácsoltam neki, hogy inkább aludjon, pihenjen...majd talizunk miután pihent. Ezen annyira megsértődött, hogy én nem is szeretném vele tölteni az időt, hogy napokig azt hallgattam hogy nem is szeretem vele tölteni az időt. Pedig szerintem én nem is akartam semmi rosszat, csak egyszerűen jót akartam, hogy tudjon pihenni.

    Hát most csak annyit tudok tenni, hogy várok..aztán majd kiderül hogy kezdeményezni fogja-e a talit, hogy beszélgessünk. Vagy van valakinek jobb tanácsa hogy mit is kellene tennem az ügyben, hogy jobban megbízzon bennem, és hogy valahogy meg tudjam vele értetni, hogy egyáltalán nem esik nekem jól hogy sokat kiforgatja a szavaim és alaptalanul bedurcizik és hogy ennyire lobbanékony természetű?

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Aktív témák