Hirdetés

Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz _justapost #17908 üzenetére

    Elég nehéz eltekintenem attól, hogy a házasságod mellett van ez az ügyed, de nem lehetek és nem is akarok senki lelkiismerete lenni.

    Szóval a tanács. Légy egyenes. Értem én, hogy megalázónak tartod a lepattintást, de nem vagy már tacskó, hogy ügyeskedj és taktikázz a háttérben. Szerintem egyébként tudod is te ezt, értelmes fickónak tűnsz. Ha hosszú távon gondolkodsz (márpedig rövid távon már tinédzserként is alig-alig érdemes), akkor a tapasztalat azt mutatja, hogy az őszinteség az egyetlen megoldás.

    Egyébként ha ennyit leveleztetek, akkor biztosan megismerted úgy-ahogy a nőt, így tudhatod, hogy milyen módon lehetne ezt úgy elmondani neki, hogy ne meneküljön egyből másik kontinensre. Azonban arra a lehetőségre felhívnám a figyelmed, miszerint a nők hajlamosak hihetetlenül felületesek lenni azokkal a férfiakkal szemben, akik egyáltalán nem érdeklik őket. Írtad is: elképzelhető, hogy halvány gőze sem volt arról, merre is haladtok ezzel a sűrűsödő és egyre bizalmasabb munkahelyi kapcsolattal. Viszont ha így van, akkor teljesen felesleges magadban keresni az okokat, ez sajnos gyári hiba náluk.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák