Hirdetés

Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz Pörp #16234 üzenetére

    ...lehet, hogy vakon tapogatózva izgalmasabb lenne ismerkedni, zenés helyeken 6+ sör után már ezt csinálom :DD ;] ( :( )

    Mesélek valamit:

    Mostmár kb 1,5 hónapja volt, hogy elmentünk valami kolesz buliba (Boszorkány úti kolesz - Sopianae árosa, ahh)... Annyira fos volt a buli, hogy mindig kimászkáltunk a kocsihoz (! :B ) Bacardi kólázni.
    Az volt a baj, hogy volt a kóterban valami fos bólé, amiből ittunk, és onnantól filmszakadás. De mindannyiunknál, akikkel odamentem.
    Ezek után valahogy lejutottunk kocsival a Bongosba...(ezúton is köszönöm a Gondviselésnek, hogy élek...); és totál szétcsapva még azt hittük, tartogat számunkra valamit az est...(ez mán olyan éjfél körül volt).
    Ami utána következett, azt csak sok embertől való utolagos beszámolókból tudtam meg. Állítólag minden nőhöz odamentem, (de k*__ jókhoz), és mindegyik nő-csoporttal vagy félórát dumáltam, amit ők szintén állítólag nagyon élveztek. táncoltak is velem, minden...(hogy nem küldtek el a p*ba, nemértem...?! Képzelem, mindenféle hülyeséget összehordhattam)
    Az utolsó emlékem, hogy valam ír csaj ölelget, és azt mondja, hogy menjek velük a mittudoménhova....
    Szerinted?! - kettőig nem láttam má'.
    Állítólag életem legjob bulija volt, én azonban otthon másnap kegyetlenül szenvedtem a szégyentől, ~ semmire nem emlékszem, miafranct történhetett tegnap?!

    Erre szokták mondani, amilyen a munka, olyan a szórakozás, akkor pont mindenkinek nehéz hete volt....

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák