Hirdetés

Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    válasz 3psilon #14331 üzenetére

    Folytatódik a folytatásos történet!

    Írok blogot, mint mondtam. Erre egyszercsak írt egy kecskeméti, 15 éves lány, hogy olvasta, és tetszik neki, amit írok, úgy érzi, hasonlítunk, és megadnám-e neki az MSN címemet.
    Voltak fenntartásaim. Konkrétan folyamatosan khm mondjuk úgy "bókolt", meg nyomult. Aztán visszavett a dologból.

    És lőn... rájöttem, tényleg hasonlítunk!
    Tényleg olyan, mint én. Én megértem a gondolatait, ő az enyémet. Mindketten hasonlóan látjuk a világot, kicsit másképp, mint a legtöbben...
    és ez most nem ilyen futó izé. Tényleg úgy érzem, ilyet még nem találtam. Igazából belül már fel is adtam magamban, hogy valaha találok bárkit, aki ilyen közel áll hozzám. Azt hittem, nincs ilyen.
    Bármit elmondhatok neki, és megérti! Értem azt, amit mások nem értenek benne! Értem a bizonytalanságát, a céljait, a kérdéseit.
    Furcsa érzés, de nagyon kellemes.

    Csak: kecskeméti. A 15 éves nem probléma, mert elég érett. Mivel hasonló lelki úton jár mint én, azt mondom, ott van, ahol én fél-egy éve voltam (érzések és világnézet tekintetében).
    Még nem találkoztunk, csak képeken láttam... de őszi szünetben feljön.

    Nem tudom, mi lesz. Én nagyon jól tudom, hogy ilyet, mint ő, jó ideig nem fogok találni, mert kevés ilyen ember van, és az "ilyen" az a személyiség azon részében van, amit a legtöbb ember megtart magának vagy legalábbis nem mutatja mindenkinek.
    Én tudom, hogy nekem megéri ennyit utazni érte.
    Csak ő nem tudja... kifejtette, hogy sokat gondol rám, gondolom ugyanazt érzi, mint én, csak nem tudja, ugye mi van, ha talál mást ott...

    Na igen. Igazság szerint most nem félek, mert ezúttal -először- nem valami ismeretlennel nézek szembe, hanem olyasvalakivel, aki számomra rokon és valamennyire érthető. Emellett elszánt vagyok, mert tudom, hogy ez nekem jó.

    Csak azért írom ide, mert írnom kell, hogy rendszerezzem a gondolataimat.... a blogomat meg ő ugye olvassa. Nem lenne fair oda írni :)
    Szóval a projekt annyi, hogy amikor találkozunk, valahogyan levenni a lábáról, hogy rájöjjön, tényleg nem talál olyat, mint én. Ha persze az kell neki. Elvileg igen, mert úgy érzi ő más, mint a többiek, és nem értik őt. Persze.... én is így éreztem régebben, aztán kicsit konszolidlódtam. De még mindig egy meg nem értett zseni vagyok ;]

    Ha egy városban laknánk, már.... hűűű....
    Nos, ennyi.

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Aktív témák