Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Integra #12148 üzenetére

    No és hol lehet normálisan ismerkedni?

    Én mindig irigylem a pasikat, nekik azért könnyebb, nem kell attól tartaniuk, hogy netalán cska "arra" kellenek, illetve kevésbé is szólják me gőket , ha esetleg "próbálgatják" magukat, helyzetekben, kapcsolatokban.

    Ellenben ha egy nő pl. belemegy olyan szituba, hogy pl. az első estén rögtön csók, meg ölelkezés, akkor igen hamar könnyűvérűnek (és akkor még finoman fogalmaztam ) tarthatják (mondván nincs tartása, stb. )
    az még a szép, ha ilyen szituban a nő először belemegy egy két dologba, majd "megrémülve" próbál a helyzetből kihátrálni . (Ez az a szitu , mikor netalán leszűzkázzák a hölgyeményt)
    Pedig ha iylenkro jobban belegondolna a másik, akkor csak arról van szó , hogy a hölgynek "beugrott" valami, ami alapján gátat szab érzéseinek és tetteinek egyaránt. (Tipikus mondóka ilyenkor: nemkéne....)

    Viszlát : oké , fogadni nem fogadok rá, de szvsz jóval kisebb a valószínűsége, persze ez függhet a partnertől is (lásd diszkó-kák , stb... ).

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák