-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Lite vásárláson, főleg egy játék miatt (Marvel Ultimate Alliance 3). Megéri szerintetek ezért beruháznom? Mert sajna más platformra nem jött ki, és utazáskor is tökéletes lenne. Digitálisan vagy dobozosan érdemes-e megvenni? Úgy láttam 17 GB a játék tárhelye, a Lite beépítettje pedig 32...
Olvasgattam fórumokon azt is, h sokan panaszkodnak a gombok hamar elhasználódására... Azért az a 60-70 K nem kevés pénz egy ekkora eszközért. Tapasztalatok?
Köszi a válaszokat! -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Végül sikerült beruháznom egy Lite-ra, tök király kis gép. Viszont lenne pár kérdésem:1. Főleg a Marvel Ultimate Alliance 3 miatt vettem meg, kártyán van a játék. Nem baj, ha mindig, kikapcsoláskor is benne hagyom a kártyát? Jelenleg úgyis csak azzal játszok.
2. Hány %-nál érdemes tölteni az aksit? Én olyan 10%-nál "szoktam" (vagy 4 napja van meg).
3. Vettem fóliát a képernyőre, de sikerült buborékosan felvinni, szóval annak annyi... Nem árt azért ilyet rárakni? Szinte csak otthon használom, utazáshoz nem igazán.... Van amúgy egy tokja, amibe belerakom, ha nem játszok vele.
4. Ti mivel szoktátok takarítani a külsejét? A képernyőjéhez jó olyan kendő és folyadék, amellyel a számítógép monitorát/mobil képernyőjét is tisztítom?Hát "csak" ennyi . Köszönöm előre is a válaszokat!
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok! Olyanban érdeklődnék, hogy Lite-omnál sűrített levegős spray-el okoz-e problémát, ha az analóg karok, D-pad alatti port, a szellőzőrácsokat kifújom. Ha nem, akkor milyen rendszerességgel tisztítsam így? Vagy nincs is szükség rá? Februárban vettem, garis, még tökéletesen működik minden, de azért napi szinten pár órát csak használom a gépet. A másik kérdésem még az lenne, hogy sajna a tokhoz járt üvegfólia buborékos lett, ezért levettem, így anélkül van megvétele óta. Tisztítani lehet a képernyőt olyan speciális folyadékkal és kendővel, ami monitorokhoz is van? Mert azzal szoktam és nem tűnik rossznak, nem karcolja...
Köszönöm előre is a válaszokat! -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítséget, viszont lenne még egy pár...
Lite-ot hány százaléknál érdemes töltőre rakni? 20-25%? Én ennyinél szoktam kb. 10 %-nál kiabál a rendszer, hogy alacsony az akku. Illetve töltéskor is lehet játszani rajta?
Amúgy azt vettem észre, hogy 100%-os feltöltés után, ha kikapcsolom teljesen a Lite-ot, bekapcsoláskor már csak 98-97%-ot mutat... Ez normális? -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítséget, viszont lenne még egy pár...
Lite-ot hány százaléknál érdemes töltőre rakni? 20-25%? Én ennyinél szoktam kb. 10 %-nál kiabál a rendszer, hogy alacsony az akku. Illetve töltéskor is lehet játszani rajta?
Amúgy azt vettem észre, hogy 100%-os feltöltés után, ha kikapcsolom teljesen a Lite-ot, bekapcsoláskor már csak 98-97%-ot mutat... Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutya topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest