Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Amikor már nem gyártanak valódi számítógépházakat, a régiek meg nem menők, ezért veszel egy nast, de az se elég nagy, ezért veszel egy usb nas bővítőt, és végül az egész szobában kábelek, adapterek, elosztók, hosszabbítók lógnak, és 5x annyi helyet foglal, mint egy rendes bézs nagytoronyház.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Én két lemezes NAS-t használok NAS + Docker szervernek. Több helyem nincs, nem a cukiságfaktor érdekelt, hanem hogy mi fér el a páraelszívó felett (átszellőztetés barkács módon megoldott, hőmérsékletet figyelem)
Ennek is lehet értelme, ha nincs egy nagy összefüggő helyed csak két kisebbLe az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Dr. Akula
félisten
Ez szerintem arra van, ha rájössz kéne még hely, de újat azért nem akarsz venni. Kérdés mennyiért akarják elsózni, ha túl sokért, akkor inkább a NAS csere.
-
Vagy pénzköltés előtt tervezel kicsit, és olyan NAS-t veszel, ami belátható ideig tuti elég lesz.
A dolog csodája, hogy mivel hálózatra van kötve, bárhol lehet a berendezés.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Pikari
addikt
A multkori házas topikban kifejtettem. Nem akarom újrakezdeni az ottani agymenést (sem itt, sem ott), mert nem fognak az álláspontok közeledni, csak felesleges vita lesz belőle. Ettől függetlenül belinkeltem neked, hogy meg tudd érteni, mit akartam mondani azzal a kommenttel, feltéve, ha tényleg érdekel.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Aki előre tervez, az gyanítom, hogy nem fogja a cikkben szereplő terméket megvenni, mert kapásból az igényeinek megfelelő méretű rendszert vesz/épít.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen