Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    válasz sirszevenap #92108 üzenetére

    Gondolkozzatok el egy kicsit! Mivel a Telekom nem arra szakosodott hogy hitelkêpességeket vizsgáljon valószínű ezért nem ad hitelt mindenkinek az első szóra! Abból kiindulva hogy egy drága készüléket adnak oda gondolom arra támaszkodnak első sorban hogy mióta vagy előfizető hány szolgáltatást használsz, fizeted e rendesen a számláidat??!!!
    Pont itt linkeltek ugye az “okos “ felhasználók hogy hogyan vertek át a telekomot vagy más szolgáltatót! Ebből kiindulva gondolom Te sem veszel akárkitől Jófogáson,Vaterán vagy itt a PH- n terméket?! Utána nézel ha tudsz vagy megnézed az értékeleseit minimum. Mivel a T- nek valószínűleg nincs erre ideje ,embere abból indul ki amit rólad tud ......Egyszerű, legyél előfizető pár évig fizesd a számlákat rendesen mutasd hogy megbízható ügyfél vagy és akkor adnak telefont 0 forintért is SŐT kamatmentes részletre!!!

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák