Hirdetés
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Magyarországon nem lenne nagy piaca... de sztem európában sem. Az ilyen befektetéseket nem friss rendszerépítők szokták eszközölni. Ha csak nem ilyen 5D stílusú belépő FF es gépet hoznának ki az 5D-nél alacsonyabb áron. No de ez már mehet a víziók közé....
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
BEE
addikt
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #151 üzenetére
Sztem ultrahangos élességállítás csak az objektívben lehet (?). Gondolom a CCD rázás ami az ultrahangos benne. Vagy tévednék?
De amúgy thx[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Hydra SR
addikt
válasz werttzui #154 üzenetére
Akarnék én sokmindent, bár 400D-ről pont semmi értelmét nem látnám K100D-re váltásnak, akkor már K10D ha Pentax. Egyébként nem, nem keresek most új vázat Majd ha tényleg lesz olyan dolog amivel már nagyon nem vagyok elégedett a mostaniban, vagy kijön valami olyan váz ami tud olyat ami nekem nagyon kell, és persze meg tudom fizetni, meg mindent ami azzal jár (obipark csere, bajonettváltás esetén).
#155: ok jól van, benéztem Azt hittem, a váz állít ultrahangosan élességet, az elég furán hangzott.
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
ottkar
addikt
válasz werttzui #619 üzenetére
Szó sincs nagyon tartós sokáig használható dologról. De az vicc hogy vettem egy állványt pld és a gyorscseretalp D alakú rögzítője az első meghúzásnál eltört, annyira használhatatlan gyengére csinálták. És balfácán módon oldották meg még ráadásul, mert drágábbra sikerült a rossz megoldás mint a jó amelyik olcsóbb lett volna.Mit csinál ilyenkor az a szegény vevő akinek nincs műszaki felkészültsége és érzéke sem.
-
Hydra SR
addikt
-
Dare2Live
félisten
válasz werttzui #1136 üzenetére
Mert? végig 2.8bol brutal drága lett volna.... Ez a Nikor 17-70 megfelelője csak kicsit jobb szvsz fényerőben.
asrock: vegyé tamron 17-50 2.8 at 100Kért....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz werttzui #1149 üzenetére
node majd ezt lehet kapni vszeg kitben is ocsón. és supersonic se feltétlen mind1. optikailag meg majd meglátjuk, de nem hinném pentaxnak szégyenkeznie kell majd.
TBS? Melyik vázak nem tudják Pentaxnál a supersonicot, hány db? és hány darab igen?...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #2041 üzenetére
Ezekkel csak az a baj, hogy ha jól tudom csak APS-C-re jók Pedig a *-os lencsék korábban FF-re voltak méretezve, tehát egy újabb visszalépésnek lehetünk tanúi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Slowman
aktív tag
válasz werttzui #2431 üzenetére
Viszont most megnéztem jobban a U.K. honlapot egyrészt kissé jobb, másrészt találta rajta egy Pentax játékot amivel Pentax K-m-et lehet nyerni . (Bár ez ne tudom, hogy emennyire hat az újdonság erejével. Lehet,hogy már mindenki látta.)
[Játék]
A Firmware kérdésre még mindig nem mondtatok semmit. És addig nem is töltöm le szerintem fölöslegesen. Érdemes-e egyáltalán bármelyik update-et használni, vagy nem is jó semmire inkább csak ront a helyzeten.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #4281 üzenetére
Szerintem csak nosztalgikus hangulata támadt az analóg fotózástól és a háta közepére kívánja a digitális világot úgy ahogy van, élen a Canonnal
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #5531 üzenetére
Mihez képest?
BiriBum: Ok, ha legközelebb összefutok haverral kipróbálom a K-x-én, mennyire esik kézre, bár a jobb AF és az aksihasználat még mindig a K-r felé billent, bár tény, hogy előb el kellene már adnmo a K20D-t
-
Mercutio_
félisten
válasz werttzui #5533 üzenetére
60D az nem abban a kategóriában játszik ezt ugye kijelenthetjük egy upgrade-elt 550D
A D7000 az most jobb vétel, de nézzük meg 1/2 év mulva melyiknek mennyi lesz az ára...egyébként csak nálunk jelent az árkülönbség akkora problémát, nyugaton nincs ekkora difi a két váz között és az ottani fizuhoz képest még kisebb a különbség.BiriBum: Gondolom jobb és hatékonyabb az AF és az autoWB, és talán a jpg motor is fejlődött. Legalább is a K7 -> K5 különbségből (és itt az új CMOS-t nem veszem figyelembe) erre tippelek.
-
Zozzant
addikt
válasz werttzui #8160 üzenetére
Ez a váz egy előkészület az FF érzékelő fogadására, több árulkodó jel is erre utal. Dupla SD foglalat, 200 ezres zárszerkezet, nagyobb prizmaház. Nem lennék meglepődve ha jövőre jönne a K-1, kérdés, hogy ki fogja megfizetni azt a cirka fél millát ahová saccolni lehet. Az is kérdés hogy a K-3-at ki fizette volna meg ha FF lett volna, szerintem 300-nál nem lesz olcsóbb így sem az induló ár.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
BEE
addikt
válasz werttzui #8503 üzenetére
Egyetlen hibája hogy túl éles, neked kell lágyítani a kellő mértékben.
Néha gáz, hogy hátrálni kéne, de nincs hova.
Nem is olyan rég volt még több is eladó használtan.Nem vagy szomjas ?
BEE
Alternatívaként szóba jöhetnek manuálok, M135 és hasonlók.
Esetleg az FA 3,5/100 makró obi, ami olcsóbb, de ritkább.[ Szerkesztve ]
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen házat vegyek?
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások