Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám. Van egy Dell u2312hm monitor + Sap. 7770-es videókártya ami megvan több mint 1 éve. Idáig DVI kábellel használtam, de pár hónapja leváltottam display port kábelre és azóta azt produkálja hogy: ha csak bekapcsolom a gépet montor nélkül, majd később a monitort is bekapcsolom leveszi a felbontást minimumra ami nem állítható, nem látja a monitort sem csak reastart segít. Aztán van egy olyan variáció is hogy amikor használom a gépet majd úgy hagyom mondjuk 1-1,5 órára majd megmozgatom az egeret hogy bekapcsoljon a monitor a rendes beállítások megint lenullázódnak és minimum felbontáson van a monitor amit csak restartal lehet orvosolni. Amit próbáltam már: Win Reinstall, előző ati driver, legújabb ati driver, monitor driver, sőt még kollégámnál is volt a kábel ugyanezzel a monitorral és neki is produkálta másik videókártyával...Esetleg valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Hanok
senior tag
válasz El Kebir #11497 üzenetére
Köszönöm kipróbálom majd a dolgot, mondjuk ez a beállítás nekem azon van amit leírtál, de ezekszerint ez a dp sajátossága hogy ezt csinálja...Nah majd meglesem a dologot, aztán ha hosszú távon zavaró lenne visszarakom dvi-ra. Akkora változást múgy sem észleltem a kettő között, de szokták mondani hogy ami modernebb az nem biztos hogy jobb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest