Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz DeanRain79 #11520 üzenetére
Mondjuk a gép árához képest eltörpült volna egy 22-24" monitor ára...
Én szoftveres problémára voksolok.
-
El Kebir
őstag
"egy idő után"
szerintem túlmelegszik a vga kártya, próbáld meg úgy, hogy csökkented a gpu/mem órajeleit 30%-kal, és/vagy maxra kapcsolod a hűtőventi fordulatszámát (vga kártyán és a számítógép házventiket)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Szerintem nem videokártya a gond,már nagyon sok 7770 átment a kezemben ezek nagyon emelt órajelen sem melegszenek ez a tapasztalatom,nekünk is van .Inkább a monitor az NW-nél sűrű hiba,hogy az inverter trafó öregedésével a kimeneti lábon átüt egy kicsit a nagyfesz,ezt könnyen észre veszed,hallani lehet ha fülelsz és tedd maxra a fényt,kontrasztot.A másik meg a nem kellő mikroprocesszor működés ami rossz hatással van az eepromra.De lehet hogy tévedek és a te kártyád túlmelegszik,de akkor ez nemsokára állandósul,akkor jön a BGA-zás.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Core2duo6600
veterán
válasz DeanRain79 #11528 üzenetére
HEllo
Okozhat ám ilyet az is, ha a vga ram hibás.
Egy 3d markot le kéne futtatni rajta.Semmit nem kell állítgatni rajta az alapbeállítások tökéletesek.
[link]3DMark06 - DX9
3DMark Vantage - DX10
3DMark 11 - DX11Mind a 3 mal meg kéne nézned.
Már csak azért is, mert a szervízek többségében is ezzekkel (is) tesztelik a vga kat.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
El Kebir
őstag
válasz DeanRain79 #11530 üzenetére
gpu/mem 1100/1300 ? az tuningolt, korábban nem ezt írtad... (de ne egyszer futtasd, hanem tedd ismétlődőre, és 30-60 percet menjen, hogy előálljon azzal is az "egy idő után" állapot)
de továbbra is vga hibának néz ki, már csak amiatt is, mert azt írtad nem mindegyik játéknál jön elő, olyan monitorhiba nincs ami válogat a játékokból, vga hiba meg lehet, mert különbözően terhelik a játékok az egyes részeit. (vga hiba témában vagy a hd7770-es témában jobban eligazítanának)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz DeanRain79 #11532 üzenetére
"Azt írtam,hogy HD7770 VaporX OC"
tényleg, ezt elfelejtettem. (sima 7770-nek vettem)"Tegnap húztam feljebb az értékeket"
ilyet senki nem írt neked, hogy növeld az OC-t, én konkrétan az ellentetjét írtam, hogy csökkentsd az órajeleket (mellette és/vagy növeld a hűtésének fordulatszámát)."normális-e"
igen, rendben van, annyi monitort tud kezelni a kártya."Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest