- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Pyro05 #12780 üzenetére
Először azt döntsétek el, h mekkora kell. 10" vagy 12"-os.
Abszolút, az újabb típusokban már 2 magos proci van, ráadásul van rajtuk hdmi kimenet is - így akár a full HD MKV-t TV-re kivetítve is lejátssza.
De a gyengébb egy magosok is 1,6 Ghz környékén mozognak, 1,5 gb-s hd rip avi-kat ezek is viszik.Természetesen ugyanúgy élvezhető a filmnézés ekkora méretben, én pl. 4,3"-on is tudom élvezni.
A nagy (15,4") notebookom én már mobil célokra évek óta nem használom, csak netbook-ot. Így szerintem főiskolára első osztályú egy ilyen gép. A mobilitás mellett - alig nehezebbek, mint 1 kg - hatalmas érv mellettük, h 5-6-7 órákat is elmennek egy töltéssel. Így gyakorlatilag 1-1 napot végigtud rajta jegyzetelni töltés nélkül.
A meghajtó hiánya lehet "probléma", de magamból kiindulva, CD-t, DVD-t, kb 3 éve nem használok.
Márka szubjektív, nézzetek szét melyik tetszik - lányoknál talán fontosabb a külső - aztán linkelgesd őket be.
Eee pc-k, Lenovo-k, Samsung-ok a legfelkapottabbak.Ha, beszerzésben kell segítség, privátban keress.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest