Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz fericske #29852 üzenetére
Én is olvastam head-fi összehasonlításokat...és persze (lehet a szemellenzés miatt) én rendre azt olvastam hogy nincs pariban az AK240-nel...
Nézd az AK240 egy baromi muzikális DAP...nekem volt szerencsém összehasonlítani 1:1-ben az LPG-vel és nem volt kérdés melyik a jobb...ott volt a Lotoo vezére, meg is mondtam neki...az LPG technikai kütyü az AK240 muzikális...
Én nem hangerő, részletek, dinamika alapján ítélek elsősorban, hanem jelenlét, hangszertestek, térérzet a fő szempontok...és persze a muzikalitás..ezt nem tudom körülírni...
LPG-t, QP1R-t sokan az AK-k főlé helyezik, sokan pedig nem...
Perpill az AK240 az általam hallott mobil források közül a legjobb hangminőséget nyújtja.
De elismerem, ha valakinek más a véleménye, hozzáállása...azt viszont nem, hogy egyértelmű győztest hirdessünk...még akkor sem, ha sokak szerint az AK380CU a világ legjobb DAP-ja...ezt eddig egyetlen komment nem cáfolta, mégis szkeptikus vagyok...
A kezelés más tészta, nekem az LPG is horror, a Questyle még nála is rosszabb...állítólag...
Más emberek vagyunk, mást hallunk, más a fülünk....ezen nem veszünk össze
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest