- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Hali! Régen romoltam már. Van már valami szuper stabil szuper gyors CM10? Sima defy-re.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
http://quarx2k.ru/ miért nem jön be?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Honnan tudom leszedni az új QCMX-eket? a quarx2k.ru nem működik.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Hoppá ubuntu for phones
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz iván73.hu #2985 üzenetére
Most csak ráfrissítettem az előzőre data wipe nélkül és az akksit sem töltöttem fel teljesen. De úgy érzem gyorsabb lett a last in 2012-nél.
(#2986) Klizen Nekem kevés kontaktom van, és a telefon újraindítása után 3 mp de utána már nagyon gyors szinte egyből bejönnek.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
QCMX-ben Az adathasználatot hogyan lehet nullázni?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz bibliator #3199 üzenetére
Én azt használom szerintem jobb valamivel, kicsit gyorsabb talán.
Még annyi, hogy nekem néha behal a csengőhang és az ébresztés. Persze nem funkciójában, hanem a csengőhang szakadozik. Ezt csak akkor csinálja, ha már több napja nem indítottam újra. Persze emlékeim szerint ezt az előző is csinálta.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nem tudok feltenni egy APK-t. azt írja nincs elég helyem. Modern Combat 4 az. egyszer már feltettem, csak nem indult el és letöröltem. Most próbálom megint, erre nincs elég hely, miközben van neki. Érthetetlen...
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Miért nem tudom PC-ről telepíteni a play alkalmazásokat? Régebben szépen működött, bár néha akkor is bénázott. (gondolom a romcserék miatt megzavarodik, hogy mi van telepítve vagy nem ) Rányomok, hogy telepítés és a telefon nem kezdi el letölteni. Csak ha a telefonos play-ről szedem.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Az normális, hogy kacsa romja utáni romolásnál ugyanúgy kék maradt az M logo? Azt hittem visszaváltozik pirosra.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ezt nem hiszem el. Nem bírom feltenni a QCMX-et rendesen. Legalábbis a gappsot. Már a 4.et dobom fel és fc-zik a billentyűzet, Pedig most tuti jót tettem fel mert 4.1.1 előtte meg elnéztem és 4.1.2 volt. Túl sokszor flasheltem őket egymásra?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz bibliator #3533 üzenetére
Sajnos a bénázás kacsa romja után történt. Volt pár dolog amit én megszoktam már quarx romjaiban és azokat hiányoltam. Viszont tényleg elképesztően jól kezelte a telefon erőforrásait.
Egyébként melyik gapps volt az amit a minimal helyett tett fel mindenki? Mint tudjuk amiatt merült nagyon gyorsan a qcmx. Mindig csak 4.1.2-esekbe botlottam, aztán néztem, hogy hol van a billentyűzet
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ez a gapps jó a CM10 20130110-hez? Kissé már belezavarodtam.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Qcmx beépített Apolló nevű zenelejatszojaban hogyan tudom beállítani hogy ne listazza a csengő hangokat csak a zeneket?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ez az xperia szerű rom baromi jó! Kiderül milyen ha felteszek pár appot, de ígéretes.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Jó ez a miui5 csak kár, hogy a home gombom egyáltalán nem működik
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Melyik gappsot tegyem fel a quarx féle cm10.1-hez? sikerült másodszor is elrontanom, pedig most 4.2.2-eset használtam: 2013 03 01-es.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Zöld lencséshez cm10.1-nél is érdemes feltenni a cm7 kernelt mint a cm10-nél?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Valaki szokta próbálgatni az unnofical miui V5-öt Defy-re? Új MIUIV5
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
A motorola X elvileg nem kamu és októberben fog megjelenni. Két magos processzorral és hosszú üzemidővel. Elvileg azért erőltetik a két magot, mert kíméli az akkuidőt. Kíváncsi leszek: [link]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Amire sosem jöttem rá: Be lehet valahogy állítani a 4.2.2-t, hogy üvöltsön 15%-nál? Sosem hallom, túl sokszor merül le véletlenül
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Egy kis OFF:
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Kedves Defy fórumtársak. Sikeresen új készülékre váltottam, méghozzá a Jiayu G3S személyében. Pár szó, hogy miért váltottam és miért erre:
Remek anyagminőség (Fém belső váz és kívül is van rajta fém), kb 46 000 Ft-os ár, gyönyörű 4,5 colos IPS kijelző, 4 magos MTK processzor és jó felhasználói visszajelzések. Öröm volt a Motorolát használni, de már kicsit öreg és ez nálam kezdett az akkumulátorán is meglátszani.
Minden jót, és gyorsabb CM10.1-eket kívánok mindenkinek!
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz Turbobacsi #7520 üzenetére
minideal.net - nagyon megbízható üzlet. Hihetetlen, de már egy hét alatt itt volt, bár ez változó a fórumot olvasgatva. A rossz hír viszont az, hogy lehet vissza kell küldenem, mert valami gáz van a kijelzővel Ha szerencsém van szoftveres és meg tudom oldani, hiszen tegnap még nem volt ilyen és néha eltűnik a hiba, a fórumban kifejtettem miként is történik ez. Kissé szerencsétlenül jártam, de remélem nem lesznek bonyodalmak.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest