- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Dragon3000 #37 üzenetére
Persze senkiről nem lehet semmit tudni csak úgy, de én màr 2010 től full HD ban toltam minden gamet maxon. 2018 körül tértem àt 2K ra. Majd 4K ra olyan 2030 ban elég
De full hd tól 2K rá nagyobb vàltàsnak érzem mint a 2k ról 4k ra[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Dragon3000
veterán
válasz Varázslóó #54 üzenetére
Mégegyszer a 2k 2048x1080 felbontás, ehhez a legközelebb a fullhd van, több gyártó is tévesen 2k-nak írja a 2560x1440-es felbontást, ami eléggé eltér a 2k-tól.
2010 előtt már 1920x1200as felbontású 24 colos monitorom volt, jelenleg 48 colos c2 oledet használok monitornak, ebben a méretben a fullhd és az 1440p eléggé ocsmány. -
Lokii
aktív tag
Hát én 2-3 évesen még később MOH AAval toltam COD1 Marble Blast Gold Afrika Kórps True crime la vs desert rats trainz 2006 gangland spore (oké csak egy pár 2002-3-4as cím van de úgy értem hogy az éra) stb szóval én kifejezetten szeretem is . Nálam textúra jobbá számít speciel talán
Ja és 18 wheels of steelek főleg hard truck meg pedal to the metal na mindegy eléggé sok xd GTA helyett meg True Crime ami egy Jackie Chan játék szóval eléggé vicces
[ Szerkesztve ]
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
gulupeti
senior tag
válasz Dragon3000 #55 üzenetére
Kinek mi és milyen megjelenítő, nekem az 1440p-vel 65 colon sincs gondolom (1080p az már valóban csúnya), nyilván jobb a natív felbontás, de ocsmánynak komoly rosszindulattal sem tudnám nevezni.
-
Kinek mi a tökéletes. Nekem már attól herótom van ha valami nem 120FPS-el megy és az jó sok játék még DLSS-el is egy 4070 S-el.
Nyilván nem a max FPS-ről van itt szó hanem az átlagról.3080-as időmre visszaemlékezve sem volt minden rózsás bár akkor lehet még meg voltam elégedve a 60-al is.
Amúgy van olyan játék amihez kevés a 12GB VRAM 1440p-ben méghozzá a 4K-ra felmodolt Skyrim.
A játékba belépve 1 perc után már szaggat a game aztán kidob asztalra.
Ez 2K textúrákkal nem történik meg."65 colon az 1440p már nagyon kevés"
Ezt nem tudom kitől hallottad Dragon, de én 65 colon tolom 1440p-be és tökéletesen éles a képem még akkor is ha erre rá kell tolnom a DLSS Balanced-et. A titka az, hogy nem 1 méterre kell ülni a TV-től meg nem valami gagyi kínait kell használni.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
ViZion
félisten
Mohaa az single is jó volt, meg PS-en osztott képernyőn is játszottuk ezt, azt hiszem...
Első gémer nyaram anno a Pool of Radiance-ra ment el (jéé, van Steam-en). Meglett C64-hez a floppy és annyi...
PC korszakban mindent is toltunk, amit meg tudtunk kaparintani. Deus Ex-re barátom beszélt rá, nem teteszett a grafika, de a történet miatt uhh... volt pár újrajátszás. Stalkerek megint odaB-tak a szabadidőnek, főleg a SoC a sok moddal...
Majd a Battlefield-ek, a 2142-ben napi 8h felett volt az átlagom, akkor tudtam, h baj van...
Szerencsére a sok csaló miatt a BF3-nál elengedtem, ahogy a többi lövöldét is.
Morrowind volt még, amibe rengeteg órám van, meg a Fallout 3, a négy már kevésbé volt érdekes. Ohh, és a Halo... single és multi is rengeteg idő ment rá. Meg az űrszimek, Freelancer és hasonlók... Warframe is volt sokáig, de ott annyira az újakra koncentrálnak, h nekem már unalmas volt. MechWarrior jó volt, de ott meg a fizetőseket tolják, 2-3 havonata vásárolni kell, vagy ledarálnak. Ghostwire Tokyo majdnem végigvittem, de annyira elhúzták a végét, h nem is tudom, mikor indítottam el.
Subnautica 1 nagyon tetszett, fiam kicsit lehúzta a 2-t, el sem indítottam...
Most a Ghostrunner kap egy esélyt, hátha jó...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
gulupeti
senior tag
válasz Dragon3000 #58 üzenetére
Játékra gondoltam természetesen, 1440p-ben 65 colos 4k tv-n, ez szerintem teljesen rendben van. Miért böngésznék egyébként nem natív felbontáson? Van aki ezt így csinálja?
-
senior tag
Csak TV pixel sűrűsége elég gyenge, egy monitorhoz képest.
De akinek jó kanapérol tàvolrol és nem gamer székből. Esetleg yoystickal tolja van olyan is.► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
válasz zebra_hun #61 üzenetére
Aha szóval downgrade-eljem a mostani VGA-t azért, hogy egy szénné modolt 2016-os játék elmenjen rajta.
Ja meg dobjam el a frém gen-t is mi?Még egyszer ide teszem ezt a képet jól nézd meg:
#63 Varázslóó:
~3 méterre vagyok a TV-től és egér + bill-el tolom. Soha nem találnád ki hogy csinálom. Egyet segítek nem az ölembe van a cucc.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz zebra_hun #65 üzenetére
Oké oké én mindent elhiszek neked, de sajna a tesztek nem ezt mutatják hanem azt, hogy még a 3090-et is leveri az OC nélküli 4070 S.
Ja és nem a statikus semmirevaló 3D márk eredmények érdekelnek hanem a JÁTÉKOK mivel arra való egy VGA.
Ja és a 4070-et is ugyan úgy lehet húzni az enyém is +165Mhz-en megy az NV App jóvoltából.Na húzok innen mert még a végén azt is megmagyarázzátok, hogy egy OC-zott 3080 TI erősebb mintegy 4080.
[ Szerkesztve ]
-
Ezek a tesztek semmi szarok. Mutasd a játékbench eredményeket.
3DMark legalább normális, nincs ilyen-olyan beállítás, az van amin fut, kész.
Tehát aki a 3DMark-ot lenézi, totál hozzá nem értő.
Forza 4 és 5 megvan, HZD, SotTR. Ezek direkt Bench miatt vannak. Eredeti vmelyik preset.
"szénné modolt 2016-os játék elmenjen rajta"
Ez mit jelent? Érintetlen minden.
3DMark a lényeg, azokból mutasd már be mit tud a 4070 super. Ott nincs semmi ákom bákom. Állok elébe.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz zebra_hun #67 üzenetére
Pedig abban igaza van, hogy a 3dmark meg ezek semmit sem érnek, nem azzal játszol, hanem játékokkal, a tesztekben ugyanazzal a beállítással tesztelik a kártyákat, így ott a valós erősorrend alakul ki adott játékoknál. Sokra megyek egy tesztelővel, hogy ott milyen jól domborít egy vga, ha a játék amit szeretek ott meg elhasal az újabb vga-khoz képest. Arról nem is beszélve, hogy a két említett vga tdp kerete alapon 350W vs 220W miközben oc-ról még nem is beszéltünk és itt nem az áram díjról van szó, hanem a sokkal nagyobb hőtermelésről, ami azért nyáron érezhető különbség, ha nincs légkondi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dragon3000 #68 üzenetére
Kiindulás az volt, hogy egy 3080Ti-ról érdemes váltani 4070-re. Fogyasztásra írtam is, hogy jobb, hiszen újabb. Egy 4080-ra érdemes, de 4070-re nem. Szinte ugyan az.
Ismerem jól mindegyiket, hiszen csak versenyzek velük. Semmi másra nem használom, nincs semmi játék ami érdekel, csak a bechmark-ok.
4080 előrelépés. 4070 ugyan az, csak jobb fogyasztás. FG meg van itt is, nagyon jól működik. ~5-7C lehet nyerni, szememben az semmi. Videón látni, hogy ~35C nekem a nyári kánikulában a vízhűtéssel.
Erre reagáltam, csak az eleje feledésbe merül. -
KROK640
nagyúr
Nekem a 60FPS bőven jó. Amikor én kezdtem a PC-zést, sokszor low-on a 24fps-nek is örültünk, sőt, eljátszogattam még 18-20fps-el is. Mindezt akár 640×480-ban, a 800×600 már a nagy felbontás volt, 1024-et meg még az asztalon sem szívesen használtam, mert akkor csak 60Hz-et tudott a monitor, ami bántotta a szemem.
Igen, ez még a CRT korszak volt, ahol kicsit másabb ez az egész, de jelenleg 144Hz-es FHD monitorom van, és szerencsére hozzá elég erő is, de 60FPS nekem bőven elég le szoktam lockolni anynira, és még az autóveresenyek is teljesen élvezhetőek.12GB VRamot sem találtam még semmihez sem kevésnek, de az általad említett 4K-ra felmodolt Skyrim nekem kimaradt, nem igazán érdekel. Plusz eltudom képzelni, hogy át lehet lépni a 12GB-ot, de manapság FHDben egy átlagos játék még nem fogja.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dragon3000
veterán
válasz zebra_hun #69 üzenetére
AuraSync végig a 4070 super kártyájáról írt, ami 4070ti szint, ami erősebb játékokban, mint a 3080ti, mi értelme lenne a downgrade-nek? Ez mellett kíváncsi lennék, hogy milyen oc-val hozza a kártyád a 4070ti szintet és ez mellé milyen fogyasztás is társul, és nem 3dmark semmit érő pontszámra lennék kíváncsi, hanem játékokban, elvégre akinek válaszoltál ő játékra használja a kártyáját.
Attól, hogy a kártyád 35 fokos nem sokat árul el, arról, hogy közben a környezetet mennyire fűti be, eléggé észrevettem nyáron, a 2080 super váltást 3080-ra, pedig csak a vga fogyasztás emelkedett, a vga játékok közben a gyári hűtéssel nem volt 60 fok felett, mégis durván észrevehető volt a szobám és a lakás többi része közti hőmérséklet különbség. -
válasz Dragon3000 #72 üzenetére
A teljes sztorit érdemes nézni, hiszen a 3080ti-al kezdődött, hogy az nem elég semmire.
A 4070 akkor pontosan ugyan úgy nem elég, hiszen totál fej-fej mellett van a két kacat.
Játék bench-ek teljesen jók, csak van lehetőség ezt meg azt ki-be kapcsolgatni, jó kavarc szokott lenni.
3DMark meg egy teszt, nincs olyan, hogy ki be kapcsolgatom.
Szoktuk használni a beépített bench-eket érintetlen preset-ekkel.
Van aki tudja mi az.
Beépített bench-ek verziószámtól függetlenek sok esetben.
Pl CP77 2.0-s verziótól 2.12-ig pont ugyan az, azt nem piszkálták. De persze az még jobb, ha a verzió is ua.
Sajnos kevés játékba készítenek. Igyekszem őket letölteni, mérni, hiszen az oc -t fontos ellenőrizni is.
3DMark ebből kényelmesebb, jobb, egyszerűbb.
Tökéletesen tükröz az is, pontosan úgy, mint a játék bench.
Én mindet nézem, mérem.
És még millió tesztet mellé, külön cpu-ra, külön memókra, stb.
Amikor kész, lemérem, fotó, mehet a háztól. Jöhet a következő.
Semmire nem kellenek a kacatok. Csak benchmark-ra. -
Dragon3000
veterán
válasz zebra_hun #73 üzenetére
De a 4070-et eleve csak te hoztad fel, arra reagálva, ahol 4070 superről és 4070ti-ről volt szó. Majd ezt írtad: Cseréld le 3080ti-re. Az 4070ti, csak kicsit magasabb fogyasztás. Ott is 4070 superről volt szó, ami kb 4070ti teljesítmény, mi értelme lenne visszaváltania egy gyengébb vagy ugyanolyan megoldásra, ami sokkal többet fogyaszt?
3DMark ebből kényelmesebb, jobb, egyszerűbb.
Ami kb semmire nem jó, hányszor láttuk, hogy adott vga jobb pontszámot ért el ugyanazzal a géppel, játékok terén mégis rosszabb volt. -
senior tag
válasz zebra_hun #67 üzenetére
Fragem gen ,és DLSS 3.0 lehet több fps Ed van 4070 Super javàra de ez mind mókolàs a grafikàban.
De majd Jön a DLSS 4.0 az még nagyobb szemfényveszetés lesz. De puszta erőbe a 384bites 3080Ti vagy 3090 jobb
Főleg videó vàgàsnàl sokkal de sokkal jobb.Amúgy tényleg nem éri meg vissza cserélni, mert csak bànyàsz szutykokat lehetne venni kb... Lutri.
Nekem tökéletes a 3080Ti azért se cseréltem. Nekem amihez kell ott kiakad 1440p be a 240fps[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
KROK640
nagyúr
válasz Dragon3000 #74 üzenetére
Már 2001-ben volt róla cikk, valamelyik hazai PC-s újságban, hogy bizonyos gyártók (hol NVidia, hol ATI) bizonyos driverei úgy voltak "optimalizálva", hogy a különféle VGA benchmarkok alatt valótlanul magas pontszámokat hozzanak. Különösen a 3D Markok alatt.
-
válasz Dragon3000 #74 üzenetére
Érezd benne az iróniát
Ha jól értelmeztem, 3080-ról váltott 4070s-re. Annak a váltásnak sok értelme nem volt.
Magánvélemény természetesen.
Az meg egy marhaság, hogy 3DMark-ba jobb, de játékban nem. Ha 3DMark-ban jobb, akkor játékban is. Az egy teszt. Sokféle van, mindet ki kell próbálni. Mind jó, mind más.
Firestrike egy marha jó DX11-es. Timespy 12-es. Port Royal nagyon jó RT-es. Újak szintén.
Nem mondom, hogy váltson vissza, az vicc volt, és értette a tulaj.
Annyi értelme lenne visszaváltani, mint amennyi volt erre váltani.
Bármely játékban ha volt mondjuk 72 avg, akkor most van 75 avg fps.
Ezért kár szerelni. Ha lenne 90-100 avg, az már talán vmi. De ilyen mértékben nincs gyorsulás. Az a 4080 szint.
Semmi több nem volt a mondandómban.
Nehogy kiforgasd megint, hogy 3080 és nem ti, vagy super vagy ti...
Teljesen jó kártya a 4070, jó váltás egy 2070s-ról.
Persze semmi közöm hozzá, csak beszúrtam egy videót, hogy jobb kártyákkal is ~30 fps a 0.1% sokaknál, de megoldható a 144 fix 0.1% is.
Eleve a 0.1%-ot nézzük, FR totál lényegtelen. -
ViZion
félisten
ugyan így a játékok alatt is megvannak a trükkjeik sajnos. Ebben talán sokáig NV volt az élharcos, azonos beállításokkal nem volt olyan szép, mint ATI/AMD kártyával.
De a végén úgyis csak az számít, h adott játékot melyikre írták és mi fér a keretbe.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
KROK640
nagyúr
Persze, hogy megvannak. Meg bizonyos játékok már indítás után az adott gyártó logojával jelezték, hogy melyik VGA gyártó is álll közel a szívükhöz (különösen az NVidia járt ebben élen). Sőt, ma sem ritka, pl a Farcry 6 rendszeresen az arcomba vágja, hogy vettem volna inkább AMD VGA-t.
DE : Ott mégis gyakorlati haszna volt ennek, hiszen nem egy benchmark volt több pontra hackelve, hanem konkértan az a játék amivel játszottál, ment sokkal jobban, és ez adott esetben neked mint játékosnak jó volt, a gyártónak meg selling point lehetett. Különösen régen, (1999-2003) mikor konkrétan 1-1 játékhoz vettem VGA-t. (Mire végigvitted a játékot a VGA-d úgyis elavult volt --- gondold csak el a TNT2 és a GeForce 3 között, mindössze 1,5 év telt el; és kb olyan ég és föld volt a két kártya egymáshoz képest, mintha a GTX950 2GB-os kártyámat hasonlítgatnám az RTX 3060 12GB-omhoz, csak most éppen 1,5 helyett éppen 6 év telt el a két kártya között)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz zebra_hun #77 üzenetére
Ezt most úgy írom, hogy van egy RTX 3080-am is :
Alapvetően azért jobb a 4070S, mert újabb (ahogy te magad is írtad) 3 év garanciával, míg ezt a 3080(ti)-k már nehezen tudják manapság, plusz kevesebbet fogyaszt és hűvösebb is. Vízhűtéssel talán ez nem szempont, de akinek nincs, annál ez is lényeges. nekem remek hűtése van az RTX 3080-nak, de ígyis 20C fokkal magasabb átlagban mint az RTX 3060-am hőmérséklete.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
senior tag
Far Cry 6 nàl az AMD 3D cash proci a live hack annyi fps-t hoz.
-
KROK640
nagyúr
válasz Varázslóó #82 üzenetére
Hm, az angollal viszont picit hadilábon állsz :
Nem live hack, hanem life hack. És nem cash (ami ugye készpénz) hanem cache.Egyébként eltudom képzelni, ugyanis ott még a minimum FPS-nél észreveszem azt is, hogyha ki van kapcsolva a turbo a I5 10400F-en, és valószínűleg a 7800X3D fényéveket verne erre a procira.
-
LBandi
aktív tag
128GB a fedélzeten remélem elég lesz...
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
CJ4567
nagyúr
válasz zebra_hun #77 üzenetére
Van pedig olyan, hogy 3DMark, és a játékok között meglepő különbségek jönnek ki, mert minden játék máshogy van optimalizálva. Pl. ha valaki csak COD-ozik, akkor hiába húzza szénné a 30xx kártyáját, ha egy 40xx-es már érezhetően jobb COD-ban, RDNA2 és főleg RDNA3 pedig köröket ver az Nvidia megfelelőjükre.
No Sana No Life
-
KROK640
nagyúr
Azzal még remélhetőleg jó ideig nem lesz gondod Bár az AI minden mennyiséget megtud enni, de mindennapi használatra 32GBval jól megy, játékoknál még egészen kevés profitál érzékelhetően a 16 helyett 32GB-ból, szóval so-so még akár 16-al is el lehet lenni. (alatta viszont már nem nagyon).
(emlékszem mikor 64MB-ról 192MBra bővítettem egy 128MB-os modullal mekkora nagy szám volt)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Dragon3000 #89 üzenetére
Nálam a Baldurs Gate 3 végén alatt rendre 17-21GB RAM volt lefoglalva Ebből csak a játék volt 10-12GB.
No Sana No Life
-
KROK640
nagyúr
válasz Dragon3000 #89 üzenetére
Persze, a játékok RAM igénye nem fog csökkenni, így hosszútávon mindenképp érdemes a többhöz menni. Nekem már réges-rég 32GB RAMom van (sőt, ha akarom 48GB, csak akkor nem minden modul pont egyforma), de ma még szerintem 16GB-val le lehet lenni, bár egyre több játék akad aminek jól jön a több.
Új gépet (főleg ha játékra van) én már tavaly ősszel is 32GB RAMra terveztem, főleg, hogy akkor a RAM árak még kedvezőbbek is voltak.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Persze, felhasználás függő, és ez nem tipikus felhasználás. Ahogy nálam sem a videó szerkesztés, olykor Blenderes stb. Nem egyszer kaptam már el a gépet 28-30GB foglalt RAMon is, de volt már 31,8GB is, 32GB mellett
48 mellett meg képes még többet elfoglalni minden, akár 40GB-ig is feltudtam vinni. Hát nemrég (na jó, 23 éve) még a winchesterem volt akkora.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dragon3000
veterán
Az a gond, hogy ha egyszer el kezdenek valamin túllépni, akkor elég gyorsan követik mások is, ha az ajánlott már 16+ lesz, akkor minek foglalkozzanak az optimalizációval, hogy elég legyen a 16... sajna minden területen ez figyelhető meg. Azért is írtam, hogy egyelőre kevés játék van, aminek több kell, mint 16GB, de ha csak egy ilyennel játszol, akkor nincs más, mint a memória bővítés vagy a játék hanyagolása.
-
ViZion
félisten
DDR4 3200 CL16 vs 3600 CL16 Ryzen 5 5600 CPU. Lenne érezhető különbség?
Megéri a +10k-t vajon? Gyerekek játszanak (mindenfélét, Halo, GTA V, CS:GO, stb... ), amivel én játszok néha, ott a jelenlegi 3000@CL16-al sincs bajom, nem az a bottleneck.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
senior tag
Azt mondják hogy 3600Mhz màr sokat hibàzik. De alig észrevehető, de pl én 3000Mhz CL15 ről cseréltem 3600Mhz CL16 ra ami kb ugyan az sebességre mint a tiéd, és jelentősen jobb lett a gép sebessége. Jàtékoknàl sokat szàmít az órajel.
-
senior tag
Nekem 5600X megy 3600Mhz el 2x16GB CL16 elég jó kisgépnek. 420 aioval
Szólj a gyerköcöknek dobjanak bele[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App