Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz jobbacsabba #8741 üzenetére
Nem létezik ilyen tuner, legalábbis ennyiért nem. Bár attól függ, milyen digitális adásra gondolsz, nem ártott volna egyértelműen leírni, mert létezik néhány.
-
bzoley
veterán
válasz jobbacsabba #8743 üzenetére
A dvb-t a tetőantennás digitális adást jelenti(MindigTV). A kábeles digitális adás dvb-c.
Előbbihez könnyű szerezni, és használni tunert, a másodikhoz pedig derítsd ki, hogy nálad lehetséges-e. Párszor már ki lett tárgyalva, talán itt is, és a dvb-x topikban, olvasgass utána. De ez utóbbi nem a legolcsóbb szórakozás. -
bzoley
veterán
Fölösleges volt ilyen drága eszközt venni olyan szolgáltatáshoz, amihez nem lehet használni. Mivel a DTV Pro HD is "csak" egy STB, ezért bemenet sincs rajta csak az antenna csatlakozó, amin keresztül nem meglepő módon csak dvb-t jelet tud fogadni. A kompozit, komponens, és hdmi csatlakozók kimenetként funkcionálnak, azokra csak megjelenítőt, vagy PVR eszközt lehet csatlakoztatni.
-
bzoley
veterán
válasz homeoffice76 #8841 üzenetére
-
bzoley
veterán
Analóg, és dvb-t. A kollégának STB-hez kell, arra elég az analóg rész, és a kompozit bemenet.
Te nyilván azért nem kaptál választ, mert a fene sem tudja, mi jó hozzá STB nélkül. Valamilyen dvb-s kártyafogadóval, pl. Skystar HD2 CI-vel, de hogy működne-e vele, passz. Ezért hülyeséget inkább nem ajánlgatok. -
bzoley
veterán
Inkább a szolgáltatódnál érdeklődj, hogy használhatod-e a kártyát egy ilyen eszközzel. Állítólag igen, de T-nél nem merem biztosra venni.
Az eszköz szempontjából nagyjából mindegy, mert nem nagyon válogathatsz, nem egy népszerű termék kategória a gyártók körében. Van ez, meg egy-két másik. Valószínűleg mindegy, melyiket választod. Amúgy majdnem én is vettem egy ilyet, de annyira mégsem kellett.kayaman:
Olvasni tudsz? Mondjuk a téma címét. A kérdésed nem ide való![ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz mclaren777 #8881 üzenetére
Csak analóg vételre vonatkozik a hiba. Más baja nincs.
Felraktam a "friss" drivert, most nem látom a korábban tapasztalt hiányosságot. Azt nem tudom megmondani, hogy a driver miatt-e(fel kéne tenni egy régebbit(talán később)), vagy új OS, esetleg konfig változás miatt lett-e normális. A képminőség nem az a kimondott HD, asszem ennyit tud. -
bzoley
veterán
válasz mclaren777 #8883 üzenetére
Az RCA-n(kompozit) keresztüli digizés az analóg tévézéshez hasonlítható, lévén analóg bemenetről van szó.
-
bzoley
veterán
válasz mclaren777 #8885 üzenetére
Egy árnyalatnyival talán lehet jobb, mert az analóg tévé minősége, főleg kábeltévé esetén, néha elég siralmas tud lenni. De nagyban függ a forrástól, és annak minőségétől. Azért a linkelt képtől sokkal jobbra nem számítok. Egy "igazi" tunerrel ugyanabból a forrásból többet ki lehet hozni.
Ugyanaz a kábel PVR3000-rel(persze ez már más kategória) :[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz geprombolo #8889 üzenetére
Miben jobb? Amúgy a legtöbb, eltérő chipset-tel szerelt tuner, amelyik talán jobb lehetne egy kicsivel, általában valahol vérzik. Egy "alap" tunernél ezeknél nem nagyon kell jobb.
Silentfrog:
Kicsit eltévesztetted a topikot, a kérdésed nem ide való.mclaren777:
És a képjavító funkciók még be sincsenek kapcsolva[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Silentfrog #8892 üzenetére
Ez nem indok. Nyilván ott is elolvassa valaki a kérdést. Hogy lesz-e válasz, az meg nem fugg a téma népszerűségétől. Attól inkább, hogy akar, vagy tud-e válaszolni.
-
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8899 üzenetére
Nem kötelező. De a normális megoldás az átkötés. Ez belül, és kívül is megoldható.
-
bzoley
veterán
válasz geprombolo #8919 üzenetére
A gáz az, hogy keresés nélkül belepiszkítasz az első témába, ami az utadba kerül.
A problémád - ha jól számolom - ezerszer ki lett tárgyalva a megfelelő helyen. -
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8921 üzenetére
Digitális alatt remélem a dvb-t-t érted, különben felejtős a Leadtek.
PxDVR3200 H, vagy PxDTV2300 H
Előbbi hw-es Mpeg-2 encodert is tartalmaz. -
bzoley
veterán
válasz gameresboy #8923 üzenetére
USB-s tunert nem szoktam ajánlgatni. Az csak szükség megoldásnak jó.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz geprombolo #8925 üzenetére
-
-
bzoley
veterán
válasz asturel #8950 üzenetére
Ez meg egy elég régi konstrukció. Nem tartom jónak a képét. Ettől még lehet, hogy neked megfelelne. De jelen esetben az, hogy Asus, nagyobb hátrányt jelent. Talán nem kéne eröltetni.
Szaddi69:
Igen, mióta megjelent, azt használom. Win7-hez az EVR dukál, inkább próbáld megkeresni a probléma forrását. A kis felbontás VMR-nél itt adja magát.
Ezzel kapcsolatban ide ne írj többet, nem ide való! Van a tunernek saját topikja. -
bzoley
veterán
Ezt a postot nem is láttam eddig
A csatornák sorbarendezésére nem emlékszem, de előfordulhat, hogy nem lehetséges, max kedvenc csatornák, vagy top10 használata nézettség alapján. Kézikönyvből talán többet megtudhatsz(ha létezik ilyen).
Csak a laptopon természetesen nem használhatod.
De ha van Express Card foglalatod, én inkább egy ExDTV2300H-t szorgalmaznék. Igazi "belső" tunernek felel meg, és magkapsz hozzá minden extrát. Legrosszabb esetben egy PalmTop TV(Plus).
Szerintem többet érnek a plusz funkciók, mint a laptop nélküli üzem. -
bzoley
veterán
Ezt neked kell eldöntened. 10%-nál nem illene több cpu-t ennie, persze csak ha nem K6-2-ről van szó. Felvételnél persze jóval több lehet, beállítástól függően akár100% is. Nálam 25% körül lenne, ha használnám.
PiP=kép a képben
PoP=kép a képen(külön ablak)
PaP=kép a kép mellett
De szerintem ezek téged nem nagyon érintenek, te másra gondolhatsz. Két tévéműsort úgy sem nézhetsz(max. dvb-t-t), a probramot meg akkora ablakban futtatod, amekkorában szeretnéd.
A TVPro 1920-nál inkább a második lehet rázósabb, de az összes közül ennél láttam, hogy normálisan továbbítja a képet.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Elég rég használtam már, és elég kényes vagyok a képminőségre, szóval, ha akkor azt írtam, hogy jó képe volt, akkor lehetett benne valami. A korábbiak sem lettek volna olyan vészesek, ha nem homályosítják el a képet. Ennél ilyen nem volt.
Az Aver sem különbözhet sokban, leginkább a szoftverben. Nekem jóval butábbnak tűnt,(az is), és kényelmetlen volt a használata. Csak tippelni tudok, hogy a gépet is jobban terheli valamivel.
Tisztességes eladótól mindent meg lehet venni. A tunerek nem szoktak elromlani.
-
bzoley
veterán
válasz sztrogoff19 #9096 üzenetére
A PxDVR3200H nem jó, de láthattad volna, ha megnézed a specifikációit.
DVB-C vevőből nem túl nagy a választék, így jó lesz az, amelyik neked tetszik. -
bzoley
veterán
válasz sztrogoff19 #9112 üzenetére
Jó sokat írtál, de se füle, se farka. Nincs "sima digitális", vagy a dvb-c-nek megfelelő dtv adás van, vagy analóg.
A tévéden - ha jól amlékszem - tudsz csak digitális adást keresni. Amit ott megttalálsz, azt nézheted egy pc-s dvb-c vevővel is. A többi analóg. De a Diginek van csatornakiosztása is, az néha fedi a valóságot, abból is tájékozódhatsz. -
bzoley
veterán
válasz kleinguru #9221 üzenetére
Nem túl jó ötlet, hacsak nincs kevés memóriád. Inkább egy PCIe-s PxTV1200-at keress.
bkalmii:
Ne nagyon reménykedj ilyesmiben, nem hiszem, hogy foglalkoznak vele. Ettől függetlenül ellenőrizd, hogy nem szolgáltatói hibáról van szó. Egy időben panaszkodtak mások is szinkron problémára, más eszközökkel.
Ez a probléma egyébként nem ide tartozik. -
bzoley
veterán
válasz Avermedia_hu #10230 üzenetére
De mehet kábelen, csak nem jellemző.
Anno az olimpia miatt több szolgáltató is besegített a MinDigTV felhasználókhoz való eljuttatásába. Természetesen a dvb-t szabvány szerint. -
bzoley
veterán
válasz Avermedia_hu #13233 üzenetére
Ezeket a hdmi-s kártyákat vajon működésre lehet bírni alternatív szoftverekkel? Ez a recentral nem épp az én ízlésemnek való, stb képének megjelenítéséhez elég lenne egy media player-szerű működés vékony ablakkerettel. Felvétel nem szempont, csak a preview.
-
bzoley
veterán
válasz Avermedia_hu #13285 üzenetére
Hát ennek még félelmetesebb az ára, na meg még az Aver MediCenter sem a legtutibb. Talán ha AverTV-vel menne. Még a végén maradok a kínai csodáknál, azok legalább bda-kompatibilisek. Tunerre meg nincs szükségem, legalább is még többre. Azért körbejárom még ezt a 3rd party dolgot a nagyvilágban, hátha.
A HD72a-nál láttam, hogy tizenx különböző szoftverrel is kipróbálták. Az Aver ebből a szempontból sosem volt a szívem csücske, nem is keregélnék, ha nem akarnák kirúgni alólam az analóg tévét. -
bzoley
veterán
válasz Avermedia_hu #14102 üzenetére
Elég lassan érkezik, még valamikor kora tavasszal említetted. Árazás?
-
bzoley
veterán
válasz Atomantiii #14292 üzenetére
Nekem nincs ötletem
Kontakt hiba, vagy kompatibilitási hiba - esetleg slot csere, továbbá driver, és PVR2 telepítés a megfelelő sorrendben, a már többször leírt módon, drivert kicsomagolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest