Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Balaena #5854 üzenetére

    hát, valóban nehéz lesz (ha egyáltalán lehetséges) 17"-es panelt találni, ami nem glaretype-os. megint csak saját vélemény, de egy 15-ös panellel ilyen szempontból jobban jártok. a laptopot úgyis eleve sokkal közelebbről nézi az ember, mint a külső monitort, de közelebb is lehet húzni.
    a játékos dolog meg ugye ilyen formában nem egy jó kérdés. ugyanis attól függ mivel akar játszani. új játékoknál nem fogsz olyan videókártyát találni, aminéle ne merülhetne fel gond (nem fut megfelelő felbontással, akadozik, stb), miközben megfőzöd a laptopot, mivel nem játékra találták ki. régebbi játékokkal (nem annyira gépigényesekkel) pedig egy integrált kártya is elboldogul. ha mondjuk olyasmikkel akar játszani, mint Heroes 4, vagy WoW, vagy hasonlók, akkor arra elég egy X3100 is igazság szerint. ha komolyan akar játszani, akkro arra sokkal olcsóbb, és hatékonyabb megoldás egy Xbox/PS2-3/Wii, vag asztali gép, és olcsóbb is.
    tudom, hoyg nem ezt vártad, hanem azt, hogy belinkelünk ide egy gépet, ami tökéletesen megfelel, de hidd el, hoyg nem azért szállok vitába az igényeiddel (illetve a nővéredével), mert köcsög vagyok, és szeretek vitázni, hanem mert nem biztos az, hogy jól jár vele, ha ilyen gépet vesz, miközben egy rakás pénzt elkölt...

Aktív témák