Hirdetés

Aktív témák

  • adm

    őstag

    válasz qMAGICq #45748 üzenetére

    finom fogalmazva... ennyiért sem ajánlott egy msi modell sem.

    mostanában talán már kevesebbet lehet hallani a szerviz gyengeségéről, ami lehet azért van mert fejlődtek, de lehet azért is mert jóval kevesebb gépet vesznek tőlük... a javítások nagy részét egyenként egyeztették/engedélyeztették a holland központban és sokszor az alkatrészeket is egyenként rendelik. előfordult, hogy pár perces művelet (ram, vinyó csere) napokig, a pár naposak pedig hetekig tartottak. munkára, fontos vagy az összes adatoddal tele önmagukban asztali gép kiváltására még a drágább modellek sem alkalmasak.

    tiéd a döntés, hogy mi és mennyit ér meg neked. még talán az asus és az msi közt sincs 1,5x különbség, de azért elgondolkodtató, hogy az msi minek az árán kerülhet ennyibe...

    fél millió forint már 200k+200k+100k-val számolva két asztali gépre és egy jobb netbookra, esetleg használt notira elég.

    nem tudom hány éves vagy, de nem hiszem hogy még egy kult játék is megérne ekkora többletkiadást. ha nem számítana az ár, akkor ott lennének az alianware modellek, dell helyszíni garanciával.

    a dell xps-eket nem nézted? egész jó ár/teljesítmény-minőség arányúak lettek mostanában.

    16core - 32thread - 64gb

Aktív témák