Hirdetés

Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz dabadab #3687 üzenetére

    meg az is elvárható, h ignorálja az ember azokat a bejegyzéseket, amikben már nincs ereje segíteni. esetleg belinkeli az acert, fusi, msi totyikot. ha meg van ereje folyamatosan hülyézni, akkor akár segíthet is, vagy hagyhatja h a delikvens feltalálja magát. vagy nem. ez vonatkozik több postra is.
    meg azért ne csináljunk már úgy, mintha az itt hozzászólók napi tevékenysége lenne az elromlott pl. acer notikat vasvillával felhányni a vagonokra és visszaküldeni kínába.
    spec le lehet írni a garis ügyintézést, meg ezért az árért ajánlottabb márkát is kapsz, kisebb tudással, de lelked rajta, ha bevállalod az esetleges problémákat (itt be lehet szúrni, h a játék alapján notit választani nagy csalódást eredményezhet). meg h én pl. nem találkoztam olyan acerrel, aminek ne mozgott volna a billentyűzete, engem rohadtul zavart, de a gazdáját nem.
    (napersze a következő lépcsőfok, h konzumerben meg csak szar van, rabolj bankot, h vehess thinkpadot, amit az elsőről is dobálhatsz, vegyél asis, stb-t mert olcsón kapsz űberjót, vagy keresgélj használtan, ne foglalkozz vele, h átbaszhatnak, 2-3 hét is mire találsz, s igaz h a fentiekben, ha beszarik maximum imákat mormoghatsz és a rózsafüzéredet morzsolgathatod, ja meg autózhatsz érte, de a benzintankba úgyis csak hugyozni kell, a busz is ingyenes, ha bliccelsz, meg egyébként is lapos csak 1.5 kiló alatt mobil, és persze a nagy felbontás az isten. ezek még fontosak.
    a környezetemben van 1-3 éves acer vagy 4. egyszer sem jártak szervizben, bár az egyiknek a zsanérja offos lett egy ejtéstől, de mivel nem garis, asszem egy 10e-ből meggányolta egy helyi fusiiparos, igaz ezeket kb. arra használják, amire a legtöbb embernek kell manapság: kényelmi eszköz. ha végignézzük h miért is lett slágertermék a noti, biztos, h nem azt a választ kapjuk, h 300%-al megnőtt azok száma, akiknek nélkülözhetetlen az életükhöz a nagy akkus idő, a nagy felbontás és sérvet kapnak, ha 3 kilónál többet kell cipelnük 500 m-nél messzebb. és persze annyira fontos mindenük, h egy esetleg hosszabb vagy gyakori szerviz az életüket teheti tönkre, végleg.

    [Szerkesztve]

Aktív témák