- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
hali!
hátha Ti tudtok segíteni, melyiket lenne érdemes venni
szóval adott az oldal: [link]
én az n95 8GB ill az i780 -nal szimpatizálok nagyon.. i780 nagyon tetszik, hogy érintő képernyős is, viszont szerintem felesleges lenne a qwerty, a 2MP kamera kicsit kevésnek tűnik, és nemtudom zeneileg milyen. n95nek a tudása jön be, van benne szinte minden, viszont kicsit nagy, meg egyelőre az még kérdéses..
+még a w910i is tetszik, ha az egyszerűbbeket nézem, de azt meg nemtudom milyen..(esetleg 5310, de azt sem tudom..)
ezeken kívül n82 az ami nagyon bejön de az meg nincs itt
szal körülbelül ennyi
ha esetleg valaki tudna ajánlani valamit, érvekkel együtt természetesen, azt megköszönném
meg valami infót az i780ról, hogy mégis milyen..Üdv.
-
dani3l
őstag
nekem a n82 tetszene nagyon, de az ott nincs, az n95 sem rossz, azzal igazából csak minőségbeli 'problémáim' vannak. egy ilyen kategóriás telonál szerintem ez a műanyag cucc, meg sokan írják hogy lötyög a flip. hát nemtudom.. viszont ettől eltekintve tényleg nagyon jó telefon
samsung f400 kimaradt a felsorolásból, szintén nagyon tetszik, viszont szintén nicsen annál a szolgáltatónál
de mivel még emmi sem biztos, majd meglátjuk hogyan alakul.. -
dani3l
őstag
válasz runner 125 #9487 üzenetére
Nokia E51, esetleg.? [link]
-
dani3l
őstag
válasz brumesz #9486 üzenetére
köszi, majd meglátom még mi lesz.. ha lehet, akkor szerintem azt fogom választani..
más: Balckberry-kről tud valaki írni valamit? egyre többet látok mostanában, azok milyenek? egyáltalán olyanok mint a rendes telok? vayg ez valami más cucc? nem nagyon vagyok képben ezen a téren..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
N96-ról valami vélemény? külsőre elég jól néz ki, de hardver ügyben igencsak lebutították n95-höz képest..
-
dani3l
őstag
válasz Mamuska #9508 üzenetére
Értem, én is valami ilyesmire gondoltam, de mondom azért megkérdezem..
i780 felé hajlok nagyon, de nemtudom, jó lenne ha valaki meg tudná mondani hogy muzsikál. szó szerint kiváncsi lennék hogy szól rajt a zene, meg mondjuk nemtudom a négyzet alakú kijelző milyen lehet, azt írták sok programmal kompatibilitási problémák vannakn95-ről meg annyira megoszlanak a vélemények, hogy tényleg nemtudom eldönteni, hogy jó-e vagy nem-e
iphone-ról valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest