- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz gameresboy #41297 üzenetére
hűségidőre vennéd ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz tevike #41300 üzenetére
Blade-em volt, az már 480p-s aviktól megadta magát. X8 meg ugye kisebb felbontású ugyanazzal a SoC-kal.
12-ért találtam is egyet, megérné? Esetleg egyéb lehetôségek Galaxy Minit az alacsony felbontása, Galaxy 3-at a grafikus gyorsító hiánya miatt vetettem el, X10 mini kicsi, X10 mini pro meg hát kicsi a kijelzôje, de qwerty-s. Valami más?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
gameresboy
aktív tag
válasz gameresboy #41297 üzenetére
Még nem tudom, először is egy jó telefont keresek, kb. 70-80e Ft-os árkategóriában.
Majd meglátom, hogy 1 vagy 2 éves hűségidő lesz-e.
Sony Ericcson Xperia Arc S-t néztem, picivel drágább...
Erről mit mondanátok?
A fenti igényekhez valamilyen más telefon?Üdv,
GBoy -
peti_s
addikt
Üdv
A Nokia X2-02 nagyon megtetszett 20k-ért kártyafüggetlenben. Domino-ban, vagy szintén kártyafüggetlenben, jó egykártyás is, van hasonló tudású készülék ami jobb volna ezen az áron? Illetve van vmi különösebb probléma az X2-02-vel ami miatt nem ajánlott megvásárolni? Köszönöm előre is. üdv. peti_s -
meroly
veterán
válasz peti_s #41304 üzenetére
Akkor inkább már X2-00, 26k dominóban.
Összehasonlítás.
Még formára is megegyezik, de jobb a kamera, és fém a hátlap.Impossible is nothing
-
ablack
senior tag
válasz gameresboy #41303 üzenetére
ha drágább csomagot választanál akkor beleférne az Xperia P
ha olcsóbb csomagot szeretnél akkor a Galaxy Ace 2 jó választás lehet a 768mb RAM miatt, vagy esetleg az Xperia Sola, bár abban csak 512mb RAM van.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Köszi a segítségeteket! Utánanézek
-
meroly
veterán
válasz peti_s #41312 üzenetére
Két okból lehet:
1. annyira sz.r hogy senki se vesz
2. annyira jó hogy nincs hibaAz én telefonom topikja is kihalt és a 2-esnek tudom be
Rotate: elviekben nem, mert csak a 06x0 előhívó lett kötelező, a korábbi szolgáltatón belüli rövid hívószám helyett a számhordozásos mizéria miatt. Meghát a szolgáltató küldi a számot, az hogy a számból szöveg legyen, már a telefon dolga. Annyi hogy a korábbi típusok "észrevették" ha egy szám 0630-al volt elmentve, akkor a +3630 = 0630 és a többi egyezik.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Rotate
veterán
válasz meroly #41313 üzenetére
fene tudja, én szlovákiában élek, és egyszer csak nem voltak nevek a nem +421-el kezdődő számoknál... aztán fogtam magam, és mindhez hozzáírtam a nemzetközi előhívókat, a magyarokhoz értelemszerűen +36-ot... így jó lett, csak mondom, az volt a fura, hogy egyszer csak ilyen lett, illetve eddig csak akkor írta nemzetközi formában csöngésnél, ha külföldi szám hívott, most meg minden nemzetközi formában csöng... ezért gondoltam, hogy a szolgáltató állított át valamit... és ha ez létező dolog nálatok, akkor gondoltam nem véletlen, hanem valami átállás...
-
meroly
veterán
válasz peti_s #41317 üzenetére
Nm. Várjuk a beszámolót a topikjában Úgysincs sok infó róla ott.
vgyuri: igen, ez volt akkor amit korábban is írtam, hogy megszűnt a 7 számjegyes tárcsázás 1234567, e helyett 06301234567 (vagy +3630) kell. Pedig én szerettem hálón belül a 7 számjegyest, valahogy sokkal gyorsabban kapcsolt. De itt sem kötelező a +36.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Balatonra és fesztiválra szeretnék venni egy telefont, mert oda nem szeretném magammal vinni a "féltős" SGS-emet.
A kritériumok a következők lennének:
- OLCSÓ (Max 5000 Ft használt/új)
- hosszú üzemidő
- hangos hangszórók
- strapabíró felépítés+ esetleg beépített zseblámpa
Melyik modellt tudnátok ajánlani?
Köszönöm előre is!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Regiee
aktív tag
Szerintetek LG Optimus Black Vagy Iphone 3G 16 gb a jobb? gyorsaságban meg úgy összességében?
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
prolad
addikt
Inkább a black.
-
Misua
senior tag
Üdv! Már láttam a boltokban Nokia Asha 305-t...nem rossz , kérdésem hogy Asha 311-s mikorra várható? 10x
-
tolts.hu
őstag
Erre valaki valamit? [link]
Esetleg tud valaki még olyan telefont ebben az árkategóriában (más márka is jöhet), amiben még esetleg wifi és/vagy gps is van?www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Mr.Grincs
veterán
Angol telefon vásárlásához mi kell? Pay as you go, theát feltötlős telefonhoz. Pénz az addig oké. Előre is köszi az infót.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mr.Grincs #41330 üzenetére
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy ott lakcím+személyi párosra, azaz állampolgároknak adják ki az adásvételit, mert nekik érdekük, hogy használd a hálózatukat, de ha elvinnéd M.O.-ra akkor az nekik veszteséges lenne (nincsenek annyira elszállva az árakkal, mint idehaza).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mister_X #41331 üzenetére
Kinti használatra kéne valami telefon, ami tud is valamit. Néztem sok szolgáltatót, de eddig az orange kínálata győzött meg leginkább. Max 200 font amit költeni akarok egy feltöltős mobilra. Konkrétan ebbe szeretettem bele ez még nagyon is új. Narancs San Diego
A többi szolgáltató kínálata elég tré./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Találtam még egy fainat...Ebbe jégkrém szendvics van már. THC Desire C
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
punky10
addikt
válasz Mr.Grincs #41333 üzenetére
Először azt hittem,hogy valami kinai "csodát"akarsz venni(THC elirás a HTC helyett...)de utána megnyugodtam,hogy csak elirás... Egy kinai hamisitvány még 4. telefonnak sem kellene...
Az San Diego viszont tényleg jonak tünik,bár magyar nyelv ugy tudom nincs benne(egy haverom Irországban melozik,ő is ilyet vett...)Neki tetszik.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Mr.Grincs
veterán
válasz punky10 #41335 üzenetére
Keressetek rá mi az a THC Direkt írtam el HTC helyett.. A HTC bejönne, ha lenne benne vaku, de igazából, itt az iphoneom azon van vaku azzal lehet normális képeket csinálni.
Az orange meg szerintem így best of lenne./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tolts.hu
őstag
szerintem 25k nem sok érte (iPon).
Főleg hogy 15 körül el tudom passzolni a régit (X2-02).szerk: [link]
"Az ötféle színváltozatban készülő Nokia Asha 311 a harmadik negyedévben bukkan majd fel a kereskedések polcain - a telefon hivatalos listaára (adók és kedvezmények nélkül) 92 euró, vagyis mintegy 28 ezer forint lesz."[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Krissz5435
aktív tag
Na ismét én. A telenor szeret az apróbetűvel játszani így nem lesz OT990-em.
Szerintetek milyen telefont éri meg venni kb 30-35k-ért újonnan?
Fő, hogy 3,5" vagy annál nagyobb kijelzője legyen, legalább 320*480-as felbontással, alapjátékok menjenek rajta(angry birds és hasonlók), android legyen az oprendszer, hosszú távra tervezek és független vagy telenoros legyen.
Továbbá érdekelne, hogy ugyanezen feltételek mellett mi érné meg használtan?
Előre is köszi a válaszokat.Szerk.: És márka egyelőre nem fontos.
[ Szerkesztve ]
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
prolad
addikt
válasz Krissz5435 #41345 üzenetére
Ennyiért ha újonnan akarsz telót akkor talán zte blade ezen feltételek mellett.
-
prolad
addikt
Használtan ennyiért szerintem defy/defy+.Most nézem még hüvely g 300 is néhol van annyiért,szintén jó ajánlat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Mindent a StreamSharkról!
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k