- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #656 üzenetére
hááát az a 158k ami próbálható...nem éri meg nekem..az már sok:S A benq 137klenne,ez is már nagyon határeset anyagilag..sztem az is lesz,de már találtam 2408-at 142k-ért...még agyalok rajta
-
szeva000
addikt
válasz Hedgehanter #655 üzenetére
ezen én is agyaltam,mert pont szinte fele lenne,de 1szer akarok költeni és nekem nem is játékra kell..hanem inkább a fotók miatt kellene..uh nem hiszem,hogy egy TN panel ennyire jó lenne....sztem...
Bár nem hiszem,hogy az FP241W is a mostani iiyama diamontron csöves crt moncsimmal felveszi a versenyt ...inkább ettől félek igazán -
szeva000
addikt
szerintem nincs..én már nézegetem majd 2hete őket...bizta nincs.De nagyon úgylátom...akármelyiket is nézem,hogy az iiyama VMPro-m színeit egyik sem tudja utánozni.A héten láttam 1 dell2408-at..hát nem estem hasra a színeitől,fekete az szép,sajna benq-t nemtudom megnézni sehol ,de sztem nekem is ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Huuu.ma láttam az ismerősünknél egy Belinea 2485 S1W-t...egyszerűen qrva jó!A fekete az fekete,a színei csodásak,Gyorsan kipróbáltan rajta a cod-t,ott sem találtam kivetnivalót benne
Csak azoknak ajánlom,akik a Dell moncsin agyalnak,mert úgy tudom kb 1árban vannak.Egyértelműen tuti vétel sztem.[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz donpeter84 #948 üzenetére
Jah,én láttam az osztrákoknál.Csak megnézni tudtam,éppen ment 1db mutatóba,de szerintem bőven megéri azt az 500eurot amennyiért kint adták.Ha jól emlékszem kint annyi volt.Még én is agyalok a másik gép mellé egy 24"-os monitoron és lehet ez lesz belőle a végén.Vagy egy Eizo S2431W vagy egy Belinea 2485S1W.Még kérdőjeles,mert lehet az eizo árkülönbségén inkább egy kalibrálókészüléket veszek
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #951 üzenetére
Ha lesz pénz,úgyis eizo lesz ,ha meg nem,akkor muszáj lesz ezek mellett döntenem vagy esetleg a dell 2408WFP mellett.2Benq-t már azért sem akarok,mert szeretném összehasonlítani azért őket,ha lesz is rá időm
De ha kintről tudok szerezni 500euro körül LP2475-öt,amire nagy az esély,akkor lehet az lesz az S-IPS panel miatt.
De mint mondottad várni kell picit,hátha lemennek az árak -
szeva000
addikt
Itt a HP LP2475 input lag tesztje...ezt asszem sosem éri el a dell...
Test 1: The HP is on average 18,7 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
15, 16, 0, 16, 31, 15, 0, 31, 31, 16, 32, 31, 16, 16, 15, 31, 16, 15, 16, 15Test 2: The HP is on average 21,5 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
0, 16, 32, 32, 31, 15, 31, 16, 16, 15, 47, 15, 16, 31, 16, 16asszem el is dőlt,hogy rendelek is a németektől gyorsan egyet a héten
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1032 üzenetére
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1034 üzenetére
Nah...most értem haza és máris találtam egy komolyabb tesztet a 2475-ről
[link] -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1032 üzenetére
Háát csak nem hazudott a haverom az este,itt igaz 25ms-nak írják az input lagot,de így is kiváló eredmény
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1037 üzenetére
Ha azt nézzük,hogy ez a monitor kint 500euro,a dell az új reviziós 2408-at meg olyan 650euro környékén adja....akkor asszem nem sokat kell gondolkodni.
azért tényleg szörnyű a dellnél input lag[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1039 üzenetére
csak utalnák már a pénzem azonnal rendelnék is németből egy LP2475-öt...az a fasza,hogy az euro meg megy fölfelé
De ha tudnám biztosra,hogy itthon 2hét múlva lehet 130k körül kapni kiskerben,akkor várnék....de sztem ez csak álom lesz ebben az országban,hogy 500euroért adják nálunk -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1040 üzenetére
Jajjj...bakker...majdnem vettem a 7végén egy 245T-t...(occsón jött volna,igaz használt volt)addig nézegettem,hogy megilyedtem a vételtől ...szerencsémre
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1043 üzenetére
főleg ha tényleg s-pva panellel kiadják és az jut ide,mint mindig mindenből a rossz
hmmm...ha belinkelem a hp tesztet a dell fanok topikjába.... -
szeva000
addikt
válasz i are robot #1044 üzenetére
A németeknél 500euro,az osztrákoknál olyan 530körül...az a baj úgyvolt,hogy megyek ismét ki 20-a után,de változott a terv így rendelős lesz a monitor...Én már többször renseltem kintről(osztrák,német azt az ügyintézést ne hasonlítsd egy magyarhoz ..nem egy kategória.)küldök egy privit
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1047 üzenetére
cak azt nem értem...hogyan 1év a gar náluk
Sokmindenben nagyon olcsók...de a magyar garitól már rettegek....és sajna van is okom rá.
Kint nem szarakodnak,segítenek....ha visszaküldesz valamit,nem problémáznak...mikor jutunk mi erre a szintre?? -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1050 üzenetére
kint meg 3évet adnak a HP-ra és teljeskörű
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1052 üzenetére
hmmm...nézdcsak ezt a feketét a hp-n(most küldte át a haverom,a másik valami nec moncsi de már nem emlékszem melyiket mondta) [link]
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1059 üzenetére
jajj,ma sem utalták a pénzem..kezdek ideges lenni
Ha meglesz(minden igaz a jövőhéten) a colorvision Spyder3 Elite,majd értekezek veled..lehet elpostázom,hogy csináljunk egy összevetést,hogy lássuk mit is tud
Nem hiszem,hogy olyan sok emberkénél szaladgálna ilyen...és azért a 166euróért nagyon barátságos árnak néz ki,főleg az itthoni árakhoz képest.Elvégre majdnem ennyiért adtam el a spyder 3pro-t itthonnade..most hazaérek..benq monitorom sincs....nézek..nézek..csak nem ittam ennyit,de nincs
A faszagyerek kis öcsikém eljött és elvitte,mert tönkrement a monitorja...nem ám az iiyamát vitte volna el.....Csak az a baj,amit ő még elvitt......vissza nem jött[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz i are robot #1065 üzenetére
sztem felejtsd el az árcsökkenést itt.Mivel az euro is emelkedik,dollár is,így esély nem lesz rá...inkább emelkedést tudok elképzelni,de azt nem is sokára
-
szeva000
addikt
Ha van 140e monitorra,akkor most tényleg a HP2475W a nyerő.Úgylátom te közel is vagy az osztrákokhoz,kint 530euro körül mozog és 3év gart adnak!
Én is onnan rendelek a jövő héten,ha nem lesz valami csoda és találok itthon,bár nem biztattak semmi jóval itthon október közepéig-végéig -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1116 üzenetére
110-ért kínálták nekem is a múltkor...én otthagytam...most ha megnézzük,akkor meg bőven megéri a +20k-t a 2475W
vagy???nemmm???ez csak az én gondolatmenetem volt akkor
Még mindig nem jött a kalibráló,node remélem holnap.Az osztrákok ma szóltak küldik a monitort[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1123 üzenetére
nah,ma megjött a spyder 3elite
gyors próba volt az iiyamánjó,egyszerűen kezelhető aránylag.Majd megkereslek priviben is,lesz1-2 hülye kérdésem
Ha minden jól megy,jövő héten meglesz a 2475W is -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1141 üzenetére
üdv!
Ma kaptam egy igen megbízható emberkétől az infót,hogy itthon min. 160k lesz az LP2475W -
szeva000
addikt
3év kint.30k-s árelőny???nah az nem száll el egyhamar.Abból az osztrákokhoz jópárszor kilehet küldeni.25euro a szállítás onnan...akkor gondolom innen sem lehet sokkal több.
Kérdeztem az osztrákokat,aztmondták a gar érvényes itthon is,mivel ez HPgari teljes mértékben.De engem nem is érdekel,csak legyen itt a monitor már
Kint megvettem a spyder3Elitet és a monitort össz.180k-ért,ez itthon kb.240k lenne[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
Na,hogy mindenkinek elmenjen a kedve az itthoni HP monitor vásárlástól .
Találtam egyet,kapható is....jó sokkért.....[link] -
szeva000
addikt
válasz mimi_bacsi #1183 üzenetére
láttál már ebben az országban tisztességes kereskedőt?? küldtem 1privit
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1198 üzenetére
Hali!
Nah itt ülök az LP2475W előtt,most raktam ösze
Most átnéztem,úgynéz ki,hogy teljesen pixelhibamentes is
Kalibrálni viszont illikkell is
Hétvégén remélem lesz időm és már többet is tudok mondani.1bizta már is,a fekete az tényleg nagyon jó rajta -
szeva000
addikt
Az LP2475 az első kalibrálás után :[link]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1216 üzenetére
Most 1valami idegelA pivot funkció nem akar automatikusan váltani.De lehet nem is tudjaVagy ez a VGA-n is múlik?
A színek túl erősnek tűnnek nekem,még ezzel is kezdeni kell valamit -
szeva000
addikt
válasz i are robot #1219 üzenetére
A spyderhez van gyárilag egy colorvision progi,viszont az sem tud ilyen grafikonos ellenőrzést,de ez a BasICColor szoftver sokkal jobb
Én is csak leregeltem és a 14napos verziót használom...egynlőre
mégegy kalibrálást csináltam más kontraszt és fényerőbeállításnál:[link][ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1229 üzenetére
Hogy jön elő a servicemenü??az bizta,hogy már a második fw-el kiadott,mert 032 a vége és léttam már 031-es végződésűt.A hp nyilván nem tökölt a javításokon annyit,mint a dell
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1233 üzenetére
valahogy előbuherálom én ebben a service menüt ,mert a szaturációt sokallom és ez nagyon is zavar.Ez a b*zi nvidia vga meg nem engedi állítani..vagyis engedi csak semmire nem jó.De láttam már,valamelyik fórumban,hogy ATI-nál működött
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz old_artist #1237 üzenetére
hát a telítettség még örök rejtély számomra
nah majd holnap folytatom,ha bírom -
szeva000
addikt
válasz old_artist #1247 üzenetére
hali!
nem bírom a színtelítettséget lejjebb szedni..már szétvet az ideg.
A benq-n legalább nem küzdöttem ilyen bajjal ,a szöveg élesség is kitűnő,de az a benq-nál is kiváló volt.Egyedül a feketén vagyok legjobban ledöbbenve.
jaaa..hogy jön elő a szervíz menü??mert mindjárt szétveremamit linkeltél tegnap...akkor ez mi magyarul?mert én szerintem azt csinálom,de csak az OSD menüt sikerült letiltatnom még
Aktív témák
Hirdetés
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- asus vg249q FULL HD 144HZ hiátlan állapot Gari!
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest