Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag

    válasz Kvelstadt #3597 üzenetére

    Metal Gear-ként egyértelmű kevés, de mint survival game, még úgy sem értékelhető, hisz annyira látszik rajta a kevés munka. Én próbáltam, tényleg próbáltam nem látni benne a Phantom Pain-t, de nem sikerült. A grafika egy az egyben ugyanaz mint a PP. A mozgás animációk egy az egyben ugyanaz mint a PP. A menü rendszer egy az egyben ugyanaz mint a PP, még a kibaszott hangeffektek is ugyanaz mint a PP.

    Emellett a Konami parancsára szépen telipakolták loot ládákkal, meg mikrotranzakciókkal. Egyetlen save game slotja van az embernek, a többi három slotért FIZETNI kell fejenként 10 DOLLÁRT. Normálisak ezek? Ott rohadjon meg a Konami ahol van.

    Én még eleinte gondolkodtam hogy 20 euro alatt behúzom egy szürke oldalon, de ezek után azt sem érdemli meg ez a játék.

    Látom, Steam-en pozitív véleményekkel vannak az emberek. Ezek gondolom nem MGS fanok lehetnek, hanem olyanok akik egész életükben survival játékokkal játszanak.

    szerk.: Ha nem lennének ezek a loot boxok, meg a mikrotranzackiók, akkor simán megvenném 10 euróért és Phantom Pain DLC-ként. De ehelyett teli van minden szarral, 40 euróba kerül és standalone game. Kösz nem. A Metal Gear széria végleg meghalt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák