Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
veterán
Esztetikum kivetelevel van ertelme ezeknek a Nintendo Switch SD kartyaknak?
Ugy ertem, adott minimalis specifikacio meglete mellett lehet bennuk barmilyen kartyat hasznalni, vagy direkt ilyen Switch-hez szant cuccot kell venni?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Xpod
addikt
Nem vagyok elájulva a Sandisk kártyáktól. Eddig 2 db volt, mindkettő viszonylag rövid idő alatt megadta magát. (Egy 32GB-os kb 2 évet bírt ki, egy 64GB-os pedig kb 1-et, mindkettő telefonban volt.Kingston, Samsung, Adata köszönik szépen jól vannak, sok-sok éve.)
[ Szerkesztve ]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bolha22
csendes tag
Én 3DSbe vettem Adatát egyszer, annyi elég is volt. Formáztam, rá akartam másolni a CFW-t, lecsatlakozott, többet nem ismerte fel semmi. Kicseréltem egy ugyanolyanra, és megint. Próbáltam diskparttal, diskmgmt-vel, különböző formázó meg adatmentő szoftverekkel órákig, és semmi. Sandisk elsőre ment, és mindenhol azt használok. Lehet, hogy csak kifogtam egy rossz batch-t adatából (meg talán te is Sandiskból)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A microSDXC szabványú fejlesztés az új The Legend of Zelda játék megjelenését is kihasználja.
- SilverStone SST-DS223 - Dobozos, újszerű
- 4TB -os 2024.05-ig garanciális Toshiba asztali HDD (több db-nál kedvezmény) és 1db 500gb-os Seagate
- BESZÁMÍTÁS! Akár az ÚJ 6TB Western Digital Purple 3,5 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 256Gb 2280 NVME SSD - Western Digital - Kioxia - Hynix
- Micron 2300 1TB M.2 NVME PCI-E GEN3 x4 - Több db - Read-Write 3300-2700 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest