- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
bszotak
tag
válasz aggleány #28187 üzenetére
Nincsenek extra igényeim, de igazából a meglévő telefonomon (Nokia 5800) tudtam netezni, filmet nézni, játszani, zenét hallgatni, navigálni, így alább nem is szeretném adni, bár ezeket mind tudja egy mai okostelefon is, csak jobban, gyorsabban...
Ezért a lényeg nekem a minőségi előrelépés lenne a meglévőhöz képest (persze amennyire a pénztárca engedné), a filmlejátszást nem lényeges annyira (azt a tablet kiválthatja), viszont a többiben ne szenvedjen hiányt, sebesség is megfelelő legyen, az akkumulátor bírja, valamint egy jó kamera és HD videóképesség is pozitívum lenne, na és persze a megbízhatóság sem elhanyagolható szempont.
És bár gyorsan fejlődik a technika, amennyire lehet 2 év múlva se legyen nagyon elavult (bár ezt megjósolni úgysem lehet
Azt hiszem kb. ennyi az elvárásom (látom, ez alapján SGS II lesz a végén a befutó ) -
aggleány
addikt
válasz szasanyi #28200 üzenetére
Én egy nagyon jó SGS-t fogtam ki, soha nem volt vele semmi baj. A II sokkal gyorsabb, és sokkal szebb a képe is (mivel több subpixele van), de annyival szerintem nem ér többet. Én mondjuk megint megvenném a II-t, mert nekem nagyon sokat jelent, hogy milyen a kijelző. Átlagos felhasználásra szerintem tökéletes a sima SGS is.
Boticell
Szívesen. Remélem, sikerül olyat választanod, amivel elégedett leszel. Mióta van meg a barátodnak az Xperia Minije? Mert ha egy hónapnál régebben, akkor az még X10 lesz, és az nagy különbség, ahogy dokee78 mondja.
bszotak
Hát, ha minden egyben kell, akkor valóban SGS II lesz belőle. Még a Neo-ban is HD videófelvétel van. Én ezt a kettőt tudom nyugodt szívvel ajánlani. A Te listádból még mindig az Optimus Black-et találom a legjobbnak - arra is, amit most írtál, de ha van rá keret, akkor SGS II. Ha nincs keret, akkor Neo.
[ Szerkesztve ]
-
anulu tuslu
csendes tag
Üdv
egy kis segítséget kérnék qwerty-s telefont keresgélek, e-mailezni netezni
Nokia E71 és E72 tetszett meg, csak megéri-e használtan azt a kb +15 ezret az E72?
Esetleg más típust is megnéznék, igazán egy kritériumom van: minél jobb akku, amiből persze jön készenléti idő
Köszönöm előre is a véleményeket. -
mr.kocka
aktív tag
válasz anulu tuslu #28206 üzenetére
Szia,
Szerintem megéri, jobb kamera, sokkal gyorsabb az E72, 2,5 helyett 3,5 jack kimenet, jobb a billentyűzete is szerintem.Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani pár klasszikus kialakítású, candybar telefont, amiben van wifi, nem muszáj, hogy okos legyen, de előny. Max 30 ezerig, használtan. Alig találok már, nem divat, persze meg is értem. -
azigazimoris
aktív tag
-
aggleány
addikt
válasz Herczi #28208 üzenetére
Szerintem próbáld meg a "Milyen mobiltelefont vegyek?" topikot, ha nem muszáj, hogy okos legyen. Okosban nincs sok ilyen.
-
Tapló
csendes tag
Sziasztok!
Netezésre, telózásra, navigációra, alkalmi fotózásra, (meg az alkalmazások megismerése után ki tudja mire) keresnék telót.
Kinéztem a Nexus S-t. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Esetleg árkategóriában valami más ötlet? (70ezer)Wifi-ről hallottam, h nem túl acélos.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Herczi #28211 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint az E52 wifi képessége nagyon jó.
Elég sok kilométert beutaztam vele, sok jobb-rosszabb szállodai wifiket használva és mindig meg voltam vele elégedve. A Defym mellette wifi érzékenységben labdába sem rúghat.
És ha még candybar is kell, akkor csak ezt ajánlhatom.
Szerintem használtan még az árba is beleférsz.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
zsoleer
senior tag
sziasztok egy gyors kérdés szerintetek megéri xperia play-t venni?? tudok már magyaroszágrol is letölteni játékokat?
-
szasanyi
félisten
Két - sztem negatív - dolgot kell tudni a Nexus S készülékről:
- nem Super AMOLED hanem csak S-LCD kijelzője van, illetve
- "lehagyták" az ellenálló, de drágább Gorilla Glass üvegezést is
Egyébiránt a hardver maga a Galaxy S, viszont azoknál nincs ilyen turpisság (amiről többen nem is tudnak). Esetleg az S Plus változat is jó lehet, mert a fájlrendszere más (ezzel elvileg megszűnt a mikroakadás, belassulás problémája - legalább is tesztek szerint), picit jobb a hátlap minősége, nagyobb kapacitású akkut és gyorsabb adatátviteli egységet (is) kapott - persze ha belefér a keretbe.
Ezek ismeretében én a magam részéről nem tartom jó vételnek a Nexus S-t, mert már akár 80k-ért is kapható új, független Galaxy S készülék. -
szasanyi
félisten
válasz aggleány #28217 üzenetére
Bocsi. Én is köszi, csak elbambultam kicsit. Szomorú vagyok, ha KI KELL FOGNI a jó SGS-t, hogy ne legyen gond vele. Ti. nekem olyan "szerencsém" szokott lenni, hogy ha pölö tíz készülékből 1 hibás, vagy legalább is rosszabb az átlagnál, azt én minden valószínűség szerint véletlenül eltalálom, ahelyett hogy elkerülném.
Még egy kérdés, ami főként az árkülönbség miatt merült fel bennem: a szolgáltatók által forgalmazott, uo. típusú készülékek között van-e, lehet-e különbség?
-
aggleány
addikt
válasz szasanyi #28218 üzenetére
Nem kell kifogni a jót, de elég sokan panaszkodtak pl. GPS hibára.
Ezért kell mindig már aznap rendesen nyúzni a telefont, és mindent kipróbálni rajta. Ez ugyan elvesz egy pár órát az ember életéből, de ha 3 napon belül visszaviszed, akkor cserélik. Én eddig két telót vittem vissza másnap cserére, és szó nélkül adták az újat.
Szerintem annyi lehet a különbség, hogy ha már régebben áll a raktár egy eldugott sarkában, akkor esetleg nem a legújabb szoft van rajta, de az SGS-re nem jellemző, hogy elfelejtődne és megporosodna.
Jó az aláírásod!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Omnia 7-est, és nem tudom, hogy hol tudom/kellene megvenni. Eddig ezeket a boltokat néztem:b-tel.hu; gsmline.hu; nextelshop.hu
A fő gond a garancia kérdése. Mindháromnál bolti/forgalmazói garanciával árulják, és nem tudom, hogy ez mennyire megbízható. Valamint nem szeretnék valami függetlenített szolgáltatás telefonnal szívni. Korábban volt a nextelnél 2 éves samsung garival, most jött össze rá a pénzem, és mostmár sajnos nincs a listájukban. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezekről a boltokról/garanciákról?
Üdv
István -
frankie!
őstag
válasz CHIPman #28027 üzenetére
Kösz a tippet! Elolvastam a Xperia Mini tesztjét, nagyon meggyőző volt! Erősen gondolkozok ezen is. Sokaknak ez nem elsődleges szempont, de ennél külön kiemelik a jó beszédhang minőséget, ami nekem nagyon fontos. Ebben a versenyszámban hogy teljesítenek mellette a Gio/Ace/ Chic trió? Van számottevő különbség?
Az i9000 továbbra is tetszik, de újan még drága, használtan ami még garis, és sérülésmentes szintén drága(60 fölött), az esetleges hibák kiszűréséhezmeg még rutintalan vagyok egy ilyen alkalmi vásárlásnál... -
ljungberg
tag
Sziasztok!
Androidban gondolkozok.
HTC Desire
Samsung Nexus SHasználtan max 60-ig kb.
Kettő közül melyiket?
Esetleg más tipp ebben az árfekvésben?
Eddig Motorola-ban gondolkoztam, de nem tudom érdemes lenne-e? -
andrás47
senior tag
Van valakinek információja,hogy valós lehet ez a hirdetés,már valóban HU Mangós lehet:"Eladó egy HTC 7 Trophy, MS-tól nyertem és nincs rá szükségem, ezért válnék meg tőle!
Windows Phone 7.5 Mango HUN van rajta."?[ Szerkesztve ]
-
digitalz
csendes tag
Hello,
Szeretném a tanácsotokat kérni, nem igazán vagyok otthon okostelefon szintjén.
Elvárások:
-Ár: max. 100k
-T-mobilnál venném
-Hosszú távra tervezném
-Zene hallgatás, telefonálás, fényképezgetésre, illetve fontos lenne hogy legalább hd-ready felbontásba tudjon videót felvenni, illetve valami minőségi zenlejátszás. (Illetve nem tudom, mostani telefonokba a wifi már alap dolog-e de az is fontos lenne)
-Operációs rendszer: Androidot sokan dicsérik ahogy olvasgattam, nokiát nem kevelem vagyis csak az operációs rendszerét.
"Csak" ennyi kritérium lenne Válaszotokat előre is köszönöm. -
aggleány
addikt
válasz digitalz #28227 üzenetére
Végre egy szép, korrekt kérdés.
Nem tudom, hogy előfizuval vagy Dominoval akarod venni. Az androidos telókban van WiFi és GPS is.
Ha Dominoval 100-ig, akkor részemről a Galaxy S Plusz-t ajánlanám, esetleg LG Optimus Black-et, ha előfizuval, akkor pedig a Galaxy S II-t. Jelenleg a Galaxy S II a legjobb androidos kütyü. Kétmagos, tehát nem lesz elavult várhatóan még két év múlva sem (bár addigra már lesznek nála jobbak), és mindent tud, amit leírtál, és van benne mappa alapú zenelejátszás is. Ez azért érdekes, mert a többiben nincs (amennyire én tudom).
Ha van kérdésed róla, felhasználói szinten tudok segíteni, nekem az van, és nagyon elégedett vagyok vele.
-
digitalz
csendes tag
válasz aggleány #28228 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, készülék cserével venném a telefont (részletfizetésre, feltöltőkártyás).
Samsung Galaxy S-t használtam egy ideig ( pár óra volt összesen ). Nekem a kijelzője kicsit nagy, ( Optimus Blacknek is 4 inches ha jól tudom ) illetve a SGS kicsit törékenynek tűnt nekem, használat közbe. Egy időbe iPhone4-en gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy kicsit drága a tudásához képest ( bár a kinézete nagyon bejön ).Ha esetleg tudsz még valamilyen más készüléket ajánlani azt megköszönöm.
-
golax
tag
Sziasztok!
Mostmár teljesen összezavarodtam
Úgy tudtam a Defy egy nagyon korrekt telefon (főleg Gorilla glas miatt)
erre látok karcos Defy hirdetéseket (???) és itt se nagyon ajánlja senki.Ha 3,7 / nagyobb kijelzőt
jó Wifit
jó GPS-t
hosszú akksiélettartamotszeretnék cca 50-60 körül (használtan)
mi ma a best buy?
vagy várjak vele pár hónapot?
köszi
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Egy Iphone 3GS-t fogok lecserélni valamelyikre majd közeljövőben íme a játékosok:
LG Optimus 2X
Nexus S
Samsung Galaxy S 2 (Drága)
HTC Sensation (Drága)
Iphone 4 (Drága,kezd zavarni a 3,5 kijelző kicsi mérete,viszont nagyon bevállt az IOS)Az LG viszonylag olcsó tudásához képest, és tényleg gyönyörű kijelző, jó kamera,gyors a készülék, itt megjegyzem Androidos készüléket 2 mag alatt nem is nagyon vennék mert félek hogy nem lesz meg az a "Smooth"-ság mint az Iphone IOS rendszerben, bár ezt nézve a nexus s kakukktojás.Szóval az LG tényleg szép olcsó és tetszik DE nagyon félek hogy szoftveresen nem jó és frissítés se fog érkezni rá gondolok itt az ice cream sandwich-re,abból meg már kinőttem a symbianos időszak alatt hogy most hackelgessem meg főzött romokat keressek hozzá,apropó az igaz hogy az LG-be és a Nexus S-be is Wolfson hangchipek vannak?Mert ez plussz bónusz,fontos a jó hangkeltés.
Nexus S volt a kezemben a valamelyik nap,szép nagyon szép és gyors is viszonylag,de a gyenge hardver miatt félek hogy hamar akadni fognak rajta a dolgok,pedig a Nexushoz főleg azért húz a szivem mert kapná rá a folyamatos frissítéseket amiket megszoktam már az Iphone esetében,lehet röviden írtam róla,de nagyon tetszik a ketyere olcsó viszonylag és szép is jó is frissítéseket is fog kapni folyamatosan de a hardver miatt félek (komolyabb játékok,programok akadni fognak rajta)
Samsung Galaxy S 2 mindig is gyűlöltem a samsungot bár tény hogy régen volt samu készülékem de ha volt mindig csak a probléma volt velük, hol a szinkronizációval,hol valami elromlott bennük,akadtak a szoftverei, de tény hogy ezt most nagyon összerakták,de szerintem drága,és nem tudom hogy ő hogy fogja kapni a későbbi frissítéseket,na meg hagy kivánnivalót maga után az anyaghasználat összeszerelés,nem ezt várná az ember egy csúcskategórás géptől.Viszont az a kijelző és az a hardver fúú hát nagyon komoly.
Htc Sensation, jó anyag használat,gyönyörű a Sense felülete (viszont pont erről olvastam hogy ezért sokidő mire új frissítést adnak ki rá mert nehéz és sokidő a Sense felülettel egybe kötni az új OS-t) Jó kamera,gyors két magos,jó videochip, ezért gondolom gyors is a cucc,hatalmas kijelző, viszont itt jegyezném meg hogy nem ér fel se az LG,se a samsung, kijelzőjével és ez nagy mínusz pont részemről,és igen ez is elég drága szerkezet.
Iphone 4: A megszokott jó anyag használat,a retina kijelző nagyon szép viszont én már nagyon kicsinek érzem a 3,5 kijelzőt,viszont cserébe megkapnám mindig a megszokott minőségi programokat,a folyamatos rendszer frissítésket (IOS 5) a minőségi programokat játékokat,a kamerája gyönyörű képeket csinál ezért azzal sincsen gond,lényegében az iphone 4 miatt csak azért tartok mert már több mint egy éves szerkezet és az itt felsoroltak közül mindegyik készülék veri hardveresen, és kicsinek érzem a kijelzőjét,meg kicsit csalogat hogy kipróbáljam az android rendszert És ahhoz képest mikori készülék még mindig drága.
Elnézést hogy hosszúra sikeredett de sok utána járást írtam le röviden pro és kontrákat nem tudok dönteni tényleg,segítsetek
We are here for a good time, not a long time.
-
digitalz
csendes tag
Köszönöm a segítségeket, úgy döntöttem elhalasztom a vásárlást. Illetve keresgélek tovább
-
CHIPman
nagyúr
válasz szika87 #28243 üzenetére
LG: Hackelés nélkül nem fogod tudni normálisan használni, smooth meg főleg nem lesz. Nem nagyon fekszik rá az LG a szoftverre, az a baj. Meg az 512MB RAM ilyen SoC mellé enyhén szólva kevéske.
Nexus: Ez is Samsung, csak a szoftver a Guglié. Viszont nincs benne 720p felvétel, és csak 512MB RAM van ebben is, viszont a szoftverben igazad van.
S2: Vsz ennyiért már mehetett volna bele legalább egy qHD kijelző, akkor bestbuy lenne. Én ezért inkább Sensationt fogok venni, vagy megvárom a Galaxy Note-ot. A frissítésekkel talán még egy-másfél évig nem lesz gond.
Sensation: Nagyon esik az ára, drágának már nem igazán nevezném az iPhone mellett. Ehhez van moddolt camdriver, 50Mbps-es fullHD-t tud felvenni. A 960 pixel széles kijelző pedig netezéshez jöhet jól.
iPhone: Ismered, most már nem igazán érdemes megvenni.hardverapro.hu/tag/chipman
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek is ennyire jó mobil a Sony Ericsson Xperia mini???? Már,hogy "Különösen ajánlott" plecsnit kapott!!!!
Ezt nem osztják mindenkinek.Felnőtt újra a SE a nagyok közé???
MegtorloXp
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest