Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Sziasztok,

    egy Lenovo B50-10 80QR0014GE egyszerű notebook-ra szeretnék valamilyen védelmet és ebben ill. ennek kiválasztásában a segítségeteket kérni.

    Böngészésre (híroldalak, fórumok, google fiók, google drive hozzáférés, ilyesmi) lenne csak használva illetve egy költségvetés program (gnucash vagy money manager ex futna rajta). (Illetve a bankomhoz webes hozzáférésre, bár ez nem annyira szempont mert telefonról szoktam a bank alkalmazásával megoldani). Semmi letöltés vagy torrent vagy akármi ezek nem érdekelnek meg nem is értek hozzá.

    Átolvastam az összefoglalót és a következő kérdésem lenne.

    Van itthon egy bontatlan Kaspersky Internet Security 2015 csomag - ezzel még lehet valamit kezdeni, vagy már nem nem aktuális és vegyek egy 2016-os verziót? Illetve ezen a gépen ez jól működne egyáltalán?

    Egyébként nem ragaszkodom pont ehhez a vírusvédelemhez, csak valami olyat szeretnék amivel hozzáértés hiányában nem lesz semmilyen gond/akadozás és megfelelően működik a védelem a fentebb leírt felhasználás mellett, tehát más termék is jöhet.

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is. :R

    Szerk: valami olyasmit olvastam talán, hogy a Kaspersky nem működik Windows 10 edge böngészővel, vagy ezt csak félreértettem, nem tudom.. Ez tényleg így van?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák