Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz tobias40 #6852 üzenetére

    Serviio csak Windows mellé kell. Ha nem az a forrás, akkor nem kell.

    Ha DLNA kompatibilis eszközöd van, akkor a Upnp meg fogja találni. Nyilván egy hálózaton kell lógni minden eszköznek és engedélyezni is kell a DLNA szolgáltatást. Először picit bonyolultnak tűnhet, de nem az. Csak előfordulhat, hogy egy csomó eszközt fog látni és te azt sem tudod, mit kezdj vele.

    Upnp főoldalán látszik a "forrás oldal" és a "lejátszó oldal". Neked azt kell kiválasztanod, hogy honnan-hová akarsz streamelni. Ha nem látsz semmit, az azért lehet, mert nem látja hálózaton az eszközt.

    Példa: Med-nél, ha rá van akasztva külső HDD, akkor azt is két külön eszköznek fogja felismerni és a Med lesz a forrás és a lejátszó is egyben. Akként kell akkor kiválasztani a Upnp menüjében.
    Bocs, ha hülyén mondom, de így elég nehéz ezt leírni. Lényeg, kis szenvedés árán, de meg lehet tanulni a kezelését és onnan kezdve már sima ügy.

    Ha jól emlékszem, minden mappát lát ömlesztve, amit DLNA-val le lehet játszani, ergo neked kell kiválogatnod, hogy éppen mit szeretnél nézni/hallgatni. Nem ma volt, hogy használtam, bocs.... :B

    A Upnp ingyenes egyébként. ez az

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák