Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Lidl #6514 üzenetére

    Szívesen :R

    Sok szempontból sajnos elmondható, amennyiben a lustaságnak lenne szobra rólam mintázták volna.. :D

    Normális képek:

    1) [link]
    2) [link]
    3) [link]

    A 3ason jelöltem is a távtartókat. Kicsit megreszeltem őket ott ahol érintkeznek a sín belsejével és a venti is jó erősen rájuk van tolva, az pedig csavarral lefogatva. Állnak mint katiban a gyerek, kb fél centire a nyáktól, alattuk nincs forrasztás, amennyiben a szobában való ugrálás vagy bármi hatására hozzá is érnének a nyákhoz a sín alján lévő anyák feje még mindig komfortos távolságban maradnak.

    Látható, miért kellett felcserélni a csavarok/anyák helyzetét, az anyák belső menete egyébként fém csak van rajtuk egy műanyag burkolat, kézzel is elég jól meghúzhatóak.

    A ház egyébként egy 10éves Thermaltake Lanfire, a házventik eredetiek, hibátlanok/javítatlanok még cirka 25k üzemóra után is. :K
    A ház kicsi és nem is túl esztétikus (20éves korombéli izlésem.. ;] ), viszonyt huzatos, igaz az előző postomban feltett kérdésre, miszerint egy új/nagyobb és modernebb házra való váltás segítene-e a drasztikus hőmérséklet csökkenéseken amik akkor láthatóak a felvételeken amikor kinyitom a házat, még nem válaszolt senki.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák