- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Nah ezt a topikot is meg kell nyitni hála az égnek!
Egyből kezdem a lényeggel: megjelent az ALPHA DEMO!
Innen le is lehet tölteni: Bővebben: link
Nekem még 9 perc és lent van, már alig bírom kivárni"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Azé szerintem többen szeretik ezt a játékot!
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Hát az első benyomás tényleg az mint ha az S1 lenne, de ha mész egy kört akkor azé már lehet érezni hogy itt vmi külömbség van az S1 és S2 között. A legnagyobb külömbség szerintem a törés, meg egyben a legjobb is. De azé ne felejtsük el, ez csak egy ALPHA DEMO.-Nekem eddig tetszik.
Szerk.: az autók azok ugyan azok (több poling-al), de ha megnézed akkor a teljes verzsönben már lesz jó pár kocsi.
[Szerkesztve]"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tifusz
tag
Hát azért ''szerencsére'' ennél több a különbség...
A szimuláció sokat javult, fejlődött a grafika, lassan ki lehet jelenteni: ''olyan mintha autóban ülnék''...
Az első rész a nyomába sem ér ennek a verziónka s még csak demó!
Persze ez sem fogja megváltani a világot, de bízom benne, hogy ennél már csak
jobb progik fognak kijönni, bárni is lesz a nevük. -
-
Dumb
senior tag
Szerintem jobban jártok, ha a www.liveforspeed.net -ről töltitek le. sokkal gyorsabban jön!
Bővebben: link"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Tottu
senior tag
Most egyenlőre nem tok még vele játszani, de talán köv héten már lesz rá időm és akkor lehetne egy PH RACE-t csinálni.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Lidi
aktív tag
Ebben a demoban mi számít jó köridőnek ?
Én GTI vel Blackwoodon 1.41:55-t tudtam menni asszem.
( S1 -ben még 1.36 körül ment ) -
atenza
senior tag
Tudnátok hasznos tanácsokat mondani a beállításokban? Bármi tanulságos jöhet!
Nemrég kezdtem csak el és nekem is nagyon fura az egeres irányítás (sajnos nincs kormányom), ami az időmön is meglátszik: az eddigi legjob 1:46 körül volt..
Jah és mondjuk ma este egy serveren játszunk csak magyarok? -
Tifusz
tag
Köszi, majd megnézem, bár én egy 1:27-es idejű fickó beállításait használtam, mégsem mentem vele semmire, majd kipróbálom a tiedet.
Lehet, hogy ennyire nyomorék vagyok,de egyszerűen nem értem, hogyan lehet még ennyi időt''spórolni''.
Persze lehet, hogy az is számít, milyen kormányt használ az ember, nem tudom.
Nekem egy gagyi Geniusom van, bár nem tudom elképzelni, hogy ez lenne a baj. -
Lidi
aktív tag
most akkor melyik szerveren nyomultok ?
-
Lidi
aktív tag
nah, jó volt menni egy kicsit. Az S1-et kb 1 hónapja letoroltem, annyira felidegesitett a sok idióta, aki csak lökdösődni tud.....
Érdekes, a sikán, meg a célegyenes előtti kannyar nehezebb lett, a tobbi kicsit könnyebb -
Tifusz
tag
Hali!
Miután újraindítottam a progit, viszajött a hang, nem értem, mi baja lett.
Szerintem óriási az előrelépés az S1-hez képest, jó lenne egy végleges
verziót is letesztelni.
Egyébként én is rühellem az ilyet, nem teljesen értem, hogy ha valaki roncsderbit akar, akkor miért nem csinál egy nem publikus szervert aztán úgy ökörködik, ahogy akar. Eddig még csak a pályán jöttek szembe, mostanában már a depóból sem tudok kijönni anélkül, hogy ne jönne szembe valaki...
A héten még kellene egy-két versenyt összehozni. -
atenza
senior tag
Kössz a setup-ot, télleg jó! Mondjuk én béna vagyok mert ezzel is csa 1:43 as időt mentem. Sztem még egy kicsit a gyorsuláson lehetne javítani, bár ez sem rosz. A fékek szinte tökéletesek!
Bocs h. nem voltam tegnap, assztem h. nem lesz semmi a dologból...Esetleg ma még1×? -
Lidi
aktív tag
Én benne vagyok. Kinek milyen netje van ? ( csak hogy ki legyen a server, nálam sajna csak 96k az upload )
-
Lidi
aktív tag
nah, most értem haza. Skype -t, vagy messengert nem használtok ? Egyszerűbb lenne mint itt a forumon.....
[Szerkesztve] -
atenza
senior tag
MSN-t használok csak...
Most mehet? -
Lidi
aktív tag
Én is skypezek, lidiqwer néven
-
Lidi
aktív tag
jó volt, csak kicsit előrébb kéne hozni, mer igy má nem marad idő filmezésre
holnap fel kell kelni meló miatt korán.l -
a_tesz
Korrektor
hali, lehet este benéznék, ha van rá lehetőség
nekem egyébként nagyon tetszik ez a játék, GTi-vel szokatm menni olyan 1:37.30-50-es időket meg általában olyan 11 körül a liveforspeed.hu valamelyik S2 open szerverén szoktunk páran haverok csatázni jókat.スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
a véleményem (és egyben személyes tapasztalatom) az, hogy sokkal jobb olyanok ellen menni, akik jobbak nálad, mert így gyakorlatilag ''húznak maguk után'', szóval látod, hogy hol merre meddig hány méter. a rekordjaimat mindig így sikerült megjavítgatni de persze egy jó versenyben sosem a legjobb kör számít, estére remélem elkészülök a videóval, amin az van, amit tegnap este mentünk haverral, gyakorlatilag egy teljes körön át egymás mellett. egy ilyen jelenet nekem felér 3-4 győzelemmel és úgy 20 legjobb körrel is
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
atenza
senior tag
Nekem jó a 8..csak nem bizti h. sok ideig leszek fent mert kellene tanulnom is
Szivesen a setupot, csak most úgy lefogtok hagyni...na mind1
Talán hamarosan én is beruházok egy kormányba, csak még kicsit gyűjtök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért