Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
pedig ha attetelesen is neha megremegve is de en (mar) igen. azert mar mert kihoztam a banyat vastagon +ba innen en arra fogadok hogy lesz 20000dollar az eth meg 10dollar az ada... es nem baj ha beesik 200ra...
baromi durva a risk/reward. el kell fogadni hogy benne van a lambo es a bukas is.
de talan azer van ez igy nalam mert eredetileg jo nagy oled tvt akartam amire a zasszony azt mondta hulye vagyok fektessem be vmi olyanba ami hozhatja is a penzt. persze amikor elmontam a vga/banya dolgot felsohajtott... de az atment
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Pietrosz
addikt
+1, ahhoz már nagyon kőgazdagnak kell lenni, hogy maradjon felesleges pénz amit bele teszel és azért még értelme is legyen mert szép lenne egy 10-20-50x-et össze hozni de 10k-ból még az se olyan húde sok. Egy vesztes sorsjegy, vagy lottó is fáj valamilyen szinten, de az max pár másodpercig A shitcoinozás pl na az is ilyen, szerencsejáték. De egy btc, eth hodling vagy egy időben kezdett bányászat az már azért más kategória, persze kockázatos, de mégse ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hardcore café
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest