Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fireman123
őstag
Köszi az infót
Ha jól értem (eléggé kezdő vagyok ) akkor ha letöltöm a CryptoDredge progit a linkelt helyről és az egyik bat fájl átírom erre:
"CryptoDredge.exe -o stratum+tcp://mtp.eu.nicehash.com:3374 -a mtp -u BTC.workername -p x" ....és azt futtatom, akkor a Nicehash címemre fog túrni? ....a "BTC.workername" helyére kell írnom a NH belső címemet?) -
Iginotus
addikt
Igen ezek megvannak. DE ha kékhalálba fagy windows ez még attól megy?
Más linuxon használva nem találom a konfigurációt.
Itt van az egész leírása, de sehol sem latálom a config fájlt amiben be tudom neki állítani azokat amiket windowsban is. Ebben van valakinek tapasztalata?Szóval Windowson nem vagyok benne biztos, hogy működik ha kifagy a windows.
Linuxon meg nincs meg a config fálj látom, hogy fut, meg fel is ismeri, de nem tudom beállítani, hogy minek alapján dolgozikPlug and Pray... :)
-
Janou
őstag
Igen, elég siralom most a helyzet. 6 db RX570 ~ 2,5 $ / nap... Nekem nagyjából mindegy hol túrok, mert az AMD-kel csak kb. ETH-ra vagyok jó.
Én is tervezem az újra átállást, csak meg akarom várni hogy összegyűljön annyi hogy a walletbe kerüljön és ne legyen Unpaid Balance.
Kérdés: Ha van a régi accountom és csináltam az újra is (ugyanazzal az e-mail-el) akkor az a végén átvezetődik, vagy mindenképp manuálisan ki kell utalnom?
-
fireman123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest