Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Rimuru #6101 üzenetére

    Használom, de van, amikor olyan kényelmesen döglök, hogy nem érem el a billt rendesen, viszont a wireless egér ott van a kezemben. :DDD

    (#6102) Penty: jók persze, nekem tetszik az imgur is, van hozzá script, API, amik kényelmessé teszik a használatát is. De kisebb eséllyel marad fent egy ilyen szolgáltatás, mint a gugli. De amúgy is, mint írtam, a drive amolyan "szemét tárolónak" van, apróságokra, archiválni, egy helyen, nem osztok meg onnan semmit. A személyes cuccokat lokálisan tárolom, több HDD-n, pendrive-on, de nincs NAS-om, így nem kényelmes minden apró dolog miatt HDD-t/pendrive-ot dugdosni (laptopot használok).

    (#6103) Iscariah: a PH-é egy szimpla feltöltő. Nincs rendezési lehetőség, nem tudom visszakeresni a régi képeimet, limitációi vannak stb. Ha csak egy screenshotot kell pl. gyorsan megosztani vagy ilyesmi, arra jó, de akkor is inkább használok egy imgur scriptet, ami feltölti, vágólapra másolja nekem a linket vagy azt csinálok vele, amit akarok. Meg ha külföldi site-okra akarok linkelni, akkor nem terhelem azért a PH szervereit, erre jobb egy direkt kép hosting, mint az imgur.

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák