Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ezüstholló

csendes tag

válasz bajnokpityu #2091 üzenetére

Akkor en leirom a velemenyemet a telefonnal kapcsolatban.
    Eloszor is, mire hasznalnad? Osszehasonlitasi alapkent a T-nel azonos aru Galaxy S szerintem jobb vetel. Van osszehasonlitasi alapon, igy tessek, ki mit tud:

Kijelző: Itt nálam az OB nyer, sokkal kellemesebb az IPS panel, szebb színeket ad, ráadásul nagy magas fényereje.
    Hangzás + hangszóró: Itt az OB nagyon lemarad a Wolfson chippes Samsunghoz képest. Melyek gyengék, a magasak tompák, itt egy teszt : [link] Siralmas a helyzet. Sandisk Sansa Clip+ használok a telefon mellett, sokkal jobb.. OB hangszórója kritikán aluli, elégséges, míg az SGSé erős közepes..
    Kamera: Galaxy S-nek jobb a kamerája. Sajnos az OB ISO100-200 tud normális képet csinálni, sajnos ehhez nagyon jó megvilágítás kell. Automatán nagyon felviszi az ISO értéket és csúnyák, kiégett képek születnek. Dokumentum fontozásra tökéletes :] Galaxy S is tud hibázni, de jobb 5mpx optika van benne.
    GPS,Wifi: Wifivel semmi baj nincs, korrekt, én Gs routerrel, több betonfalon keresztül 10Mb/s megvan. GPS olyan amilyen, nyílt terepen nincs gond vele és jól tartja a kapcsolatot.
    Külső:Ez az a kategória, ahol a OB kilométereket ver a SGS-re. Karcsú, szép, matt, kellemes tapintású hátlap, jó illésztések. Perfekt.
    Hardver: 1Ghz processzor, 512Mb memória, alapjáraton szerintem közel azonos sebességre képesek. Játékokban érezhetően jobb az SGS az SGX540 miatt (papíron 2x gyorsabb a 530-nál, ami az OB-ben található), elvileg böngészésben is a flash miatt, de ezt nem tudtam kipróbálni. OB csak 240p Youtube videókat tud lejátszani a böngészőn keresztül.
    Szoftver: LG borzasztó, custom romok is nehezen készülnek, míg ha jól tudom, SGSre lesz gyári ICS..

Számomra fontos volt a külső, a szép kijelző illetve alap dolgokra használom (SportsTracker, PDF olvasás, Operaval böngészés, Angry Birds, néha egy-két sorozat, dokumentum fontozás), erre tökéletesen megfelel az OB, de ha te mindenes készüléket szeretnél venni (zene, játék stb.), akkor a Samu jobb választás.. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák