Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    [link] Lett a hálóba 3 ilyen tápegység.. sajna mindhárommal ugyanaz a baj, ahogy lekapcsolom a ledeket, alapjáraton zizeg cicereg a tápegység. Én ilyet még nem is láttam. Mert oké, hogyha nem kap elég terhelést, akkor zúg, erre fel voltam készülve.. de az, hogy csak a 230V kapja meg és cicereg zúg.. hát hálószobában ez nem túl jó.

    Mondjuk 2 fel lesz rakva a gipszkarton mennyezetbe(de az sem lesz zárt), az talán nem fog hallatszódni, bár szerintem sajnos igen. :(
    A harmadik az ágy mögé lesz rakva, na az viszont biztosan rohadt zavaró lesz.
    Azt mondjuk kicserélem egy 30 ezresre, ami talán nem fog sípolni, mondjuk ez: [link] (Tudom csak 240W, de ott alapból csak 206W a max, ami történhet számításaim szerint , ledeket meg alapból nem járatunk maxon)

    De a másik kettővel mi legyen? Milyen hanggátló dobozba tudnám berakni, ami felülről szellőzést biztosít neki(kb 9 cm lesz lehozva a mennyezet, és 5 cm ez a cicergős táp) Ha mondjuk ráültetem kőzetgyapotra az fogna valamennyit a lefelé jövő hangokból ( de az is kb 2 cm max, és ahogy rajta van nyomódna lefelé is.. Gipszkarton meg önmagában nem sokat hangszigetel).

    Eléggé bosszantó ez.

    Tudom, tegyem kapcsolóra, de azért ágyban fekve nem szívesen kel fel ezért mindig az ember, és elég messze is tudna csak kerülni a kapcsoló, mivel erre végképp nem számítottam, hogy üresjáratban is ciceregni fog. :W

Új hozzászólás Aktív témák