Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ClydeBeka2

    őstag

    Azt hiszem most jött el az a pont, hogy azt mondjam ez a ranked rendszer vagy maga a soloq SZÁNALMAS. Én nem tudom, hogy én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy tényleg velem van a baj. Nem hiszem el, hogy egymás után 5 ilyen retardált teamet kapok...

    Na nézzük:
    1. game 7-8-6 a vége. Ez sima volt Blue Ezreal -1 ember. Az összeset bannolnám a faszba.
    2. game 5-4-3 Itt bevallom nem játszottam még túl sokat Xerathtal de tökmind1 volt. 4 perc alatt 6-0 lett enemy Tristana, ami innentől GG wp.
    3. game 8-7-9 Itt megint a bot lanünk hozta magát. Enemy Vayne nem volt rossz bevallom, de amikor kifókuszáltuk nyertük a TF-et. Igenám, de a kedves Sivirünk persze, hogy elkapatja magát, amiből baronozott az enemy-> GG wp.(vagy annyira nem is)
    4. game 7-6-6 Itt már kicsit ideges voltam, irtam is a csapattársaimnak, hogy a soloq megb*szhatja magát, páran egyet is értettek. Ezután 2-0val abszolváltam a laning phase-t. A változatosság kedvéért most a Leona kapatta el magát, amiből bevertek 1 inhibit. Még ezután is nyertünk fightokat, de mivel védenünk kellett elvitték a Baront és azzal már megvertek minket. Talán a legkevésbé frusztrálóbb game, de persze, hogy megint a fasz rosszabbik végén :)
    5. game 7-11-3 Ez volt a kedvencem. Itt a junglerünk és a midünk alakitott, csak hogy ők se maradjanak ki mára a szórásból. Számoltam, kb. 10 perc alatt(bár lehet sokat mondok) Lee sin 15-t, Nocturnünk 3-at gankelt. Ha ez még nem lett volna elég a snowballhoz, volt egy malza midünk Diana ellen. Diana a végére 16-0-10 lett ha jól emlékszem, kb. 10-0nál még le tudtam vele 1v1-ezni, de nem volt igniteom, ezért nem halt meg(ő viszont eltolta rám az ignite-ot). A végén már csak splitpusholtam... Ja és laning phase-ben topra becampelt Lee sinnel 5-1 lettem, egyszer 50 hp-val öltem meg mindkettőt, az kb. ilyen top5 play volt, lehet csinálok is róla videót :)

    Na ez lett volna a mai csodálatos nap. 5 órát elvett az életemből ez a sz*r. És ez a Gold I/Plat V szint. Tényleg már csak a szánalmas szót tudom használni.

    Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a hosszú irományom/sírásom, én kérek elnézést, várom a tippeket!

    [ Szerkesztve ]

    LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

Új hozzászólás Aktív témák