- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
koháry
tag
A mostani samsung lcd tv-m sajnos bekrepált, ezért gondolkozom a vásárláson, maradnék a samsungnál, mert nagyon szerettem a márkát. Több modell között őrlődök:
UE46F6500
UE46F6650
esetleg:
UE50ES6710Nem tudom megéri-e a magasabb Hz miatt megvenni a 6650-es modellt vagy kb ugyanazt kapnám a felárért, mint a 6500 esetében? A harmadik modell úgy tudom tavalyi készülék, mennyi a különbség az ES és az F széria között?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
koháry
tag
válasz nightshadow #25945 üzenetére
Az F6500-ról több külföldi cikket és tesztet olvastam már, abban általában csak jókat mondtak róla a vásárlók, azért voltam kíváncsi rá, hogy mennyivel lehet nála jobb az F6650. Mi a helyzet az ES szériával, vannak lényeges hátrányai az F-el szemben?
-
koháry
tag
válasz nightshadow #25948 üzenetére
Köszönöm a választ. Igen ez ami engem is a legjobban zavar benne, nem igazán szeretem a fehér színt műszaki cikkeknél.
-
koháry
tag
Na pont most hívott a szerelő akinél már 3 hete ott van a jelenlegi tv-m állítólag alaplap hibás és talán most tudna hozzá szerezni 32.000-ért alaplapot. Szerintetek érdemes egy 2007-es lcd javítására ennyit költeni vagy inkább a csere javasolt? Ha valaki már járt hasonló cipőben, akkor szívesen veszem a tanácsát.
-
koháry
tag
Valaki tudna tanácsot adni az előző kérdésemre,mert nem hagy nyugodni a dolog. Költsek kb 50 ezret (alaplap szerelési díj) egy 2007-es lcd-re vagy ruházzak be inkább egy újra amire ugye van 3 év garancia?
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs