Aktív témák
-
Robaj
addikt
7-3-ról jöttünk fel 10-10-re
3-0 volt stalin nekik (utánna 6-4-re hoztuk a térfelet), majd 10-4-nél kiléptek. (Sztem azé, mert aszitték csíterek vagyunk... Flash lőtt pár mákosat, Joe + én PP-vel közelről néha fejbenyomtuk őket, Zsadi meg szinte mindig fejest lőtt)
Ez a csít vazze
2 ellen volt, 1ik tankgyár, másik piros lyuk melletti dobozok. Tankgyárból kilőttek. Mondom zsadinak, hogy nem pirosban van (a lyukat nézte). De mire eljött onnan (10-15 mp), addigra a tankgyárból kifutott, a doboz mögé. Utánna vettem észre, hogy a pingem 200 volt, szal lehet késett a hangom.
MA KI LESZ?
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
micsoda??? kilépünk a werchmact-ból (amúgy ez valami ónémet írásmód? )
ne legyél ilyen nyügös papikám, mert ez aggaszt
azt kell csinálni, hogy oda se figyelsz a faszságaira ja meg szuszá
ma este reményeim szerint leszek olyan 8 körül, elképzelhető, hogy csak fél 9Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Uram, Ön már megint nem dolgozik?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szép pirosak vagyunk. Annyira (legalábbis konkrét értelemben) még sosem égtem le, mint akkor.
Mod: ZsAdI: Mégis én nézek ki a legnagyobb idiótának a fotóáppáráttal a kezemben.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jaja, én majd jövök este kiprószálni ezeket az új mapokat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
retros
tag
ebben maximálisan melletted vagyok... gyűrűm hordozója
legfőképpen kisebb igényes pályák kellenének..ugyis kevesen vagyunk gyakran.
Bővebben: link
ha van időd tesztelj
[Szerkesztve]''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
Robaj
addikt
1.: szerkesztve volt a hsz, ha vmit elolvasok, arra nem megyek vissza még1x, pl menézem mi volt utolsó elolvasva, és onnan olvasom tovább.
2.: Nem azt kérdeztem honnan lehet letölteni, hanem mik a mapok nevei, mert minden map megvan... LISTÁT KÉRTEM nem linket
UI: Te is ''felületesen'' olvasod #2450
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
''ígymagya ráztaki Árpi...''
-
Robaj
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Igen, Asus A8N premium 3 év garival.
A vidkártyát nem tudom, hogy egy PCI-e-s 6600GT legyen-e vagy egy HIS X800 IceQ II. Turbo.
Én szívem szerint megint 3A-s gépet építenék (Asus, Ati, AMD), mint a mostani is.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Aranyozottak. Az Audigy 2 ZS-en elvileg mindig aranyozottak. Korrekt volt a bolt, mindent adott az OEM kártyához (CD, joyport), még a kis ''Sounds Best On Sound Blaster 24 bit HD'' matricát sem ''felejtették'' ki.
Az Audigy 2 Value csatijai vannak műanyagból. (Ismét csak elvileg )"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én Live 4.1-ről cseréltem, hangfalszettel együtt, és döbbenetesen jó...
De ne offoljuk szét a topikot, ha van kérdésed, amiben esetleg tudok segíteni, akkor MSN-en majd keress meg."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Robaj
addikt
Elolvasok minden hsz-t és megjegyzem, hogy mi volt az uccsó amit elolvastam. Ha pl szerkeszted ezt a hsz-t, nem biztos, hogy elolvasom, mert a saját hsz-em számát jegyzem meg.
Soxor meg direkt nem írok (pl tegnapira), mert bármit írok, úgyis kiforgatjátok (kimagyarázás és tsai, úgyhogy inkább nem is írok semmit...)
UI: Na mentem órára, csákány papi, dógozzá tovább
Még 1 ui: Tudtam hogy DOG jön 9-re (Joe is szólt), de 8 körül nem volt msn, és Joe amúgy is mondta, hogy majd jön 9-re, szól neki msn-en, hogy cserélje le.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Krónika hol marad?
Ma kicsit jobban érzem magam, de ma nincs komoly war, ezért én sem aggódok, hogy elbaltázhatok valamit.
Ah, gondolom már ti is átéltétek azt a frankó érzést, hogy fél éjjel nem tudtok aludni, az agyatok majd felrobban a fájdalomtól, és az orrotokból folyik az amazonasz. Persze emelett a torkom úgy fáj, hogy nyelni nem tudok.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én komolyan gondoltam. De annyira nem, hogy ne tudj sörözni game közben .
-
Robaj
addikt
Flash, W is jöhet, ez a gond....
Előre nem lehet szervezni, mert szokás szerint képlékeny a dolog...
Majd este 19:50 vagy 20:20 körül kezdek ellent keresni, ahányan leszünk ventrin...
KRISS adatlap+COD GUID kell!!!
DOG max annyit tok megtenni, hogy war kezdeténél beírom tegnap oan 20:30??? körül, hogy bocs, kezdtünk wart...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Nem megmondtam? Volt 16-0-s statom HQ-n Csak én voltam, és szépen lefeküdtem a fűben, lelőttem 2 ember, majd a másik oldalra mentem (piros pötty ugye mutatja a pozíciódat) 3 ember a piros pötty irányába nézve ugrik émmeg az MP44-el (ami ugye nem rángat) lekaszáltam, ez ment kb fél percig, mire távolról csipával lelőttek.
Mekkora lol má aza csipa is, megnyomod SHIFT gombot és nem is moccan célkereszt (kb 5 mp)...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest